Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016



16-18 Δεκεμβρίου, H καρδιά της νεανικής επιχειρηματικότητας της Ευρώπης χτυπά στη Θεσσαλονίκη.
Ανοίγουν οι πύλες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 από τον Όμιλο ΝΕ.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για να ανοίξει τις πύλες του το 1ο Διεθνές Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 (www.inneco.gr).

Οι διοργανωτές, ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ, οι συνεργαζόμενοι παραγωγικοί φορείς και οι ομιλητές δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που θα βάλει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Οι εγγραφές συνέδρων συνεχίζονται κανονικά και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, που φιλοξενεί το συνέδριο, είναι έτοιμο να υποδεχθεί του συμμετέχοντες. Για εγγραφή ως σύνεδρος πατήστε εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται το INNECO:

To INNECO είναι ένα πολυ-συνέδριο, που φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς κλάδους, φέρνει κοντά τους παλιούς και τους νέους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους που έχουν ιδέες με αυτούς που ψάχνουν να τις χρηματοδοτήσουν, τις επιχειρήσεις με τους επιστήμονες, τους Έλληνες με τους ξένους επιχειρηματίες, που θα ταξιδέψουν από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως σύνεδροι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου www.inneco.gr.

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για όλους. Ο Όμιλος ΝΕ δημιούργησε δύο ειδικά πακέτα εισιτηρίων για φοιτητές όσο και για ομάδες πολιτών χαμηλού εισοδήματος. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτά τα εισιτήρια μπορούν να κάνουν προεγγραφή εδώ.

Τα μέλη του Ομίλου ΝΕ θα έχουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες των κορυφαίων professional speakers εντελώς δωρεάν και θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε στρογγυλή τράπεζα το Σάββατο 17/12 παρουσία όλων των ομιλητών, εκπροσώπων παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και εκπροσώπων-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών YES.

Το YES for Europe στη Θεσσαλονίκη:

Από ολόκληρη την Ευρώπη δεν θα έρθουν μόνο οι σπουδαίοι ομιλητές του συνεδρίου, αλλά και σύνεδροι, επιχειρηματίες και μέλη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών YES for Europe (www.yesforeurope.eu). Μάλιστα στο πλαίσιο του INNECO 2016 θα λάβει χώρα και το EYEC-6, το 6ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Επιχειρηματιών Ευρώπης, που θα γίνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν έχει φιλοξενηθεί στη Ρώμη, στη Βουδαπέστη, στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Ο Όμιλος ΝΕ είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη συνομοσπονδία.

Γιατί να συμμετέχω στο INNECO;

Οι σύνεδροι θα απολαύσουν ένα άκρως ενδιαφέρον τριήμερο πολύ-συνέδριο που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος τομέων και αντικειμένων. Ο πυρήνας του συνεδρίου είναι φυσικά οι ομιλίες, αλλά το πρόγραμμα πλαισιώνεται και με πολλά events, που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν επιχειρηματικές επαφές, να δουν νέες ιδέες, να μιλήσουν με καταξιωμένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες από ολόκληρη την Ευρώπη με γνώμονα την επίτευξη νέων συνεργασιών και την εξωστρέφεια. Επιγραμματικά το INNECO 2016 περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • 23+ υψηλού επιπέδου ομιλίες
  • Συμμετοχή Funds και Business Angels Agency
  • B2B και social events
  • Forced networking παρουσία όλων των συντελεστών
  • Παρουσίαση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών
  • Παρουσίαση αποτελεσμάτων επιστημονικών ερευνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Παράλληλες εκδηλώσεις συνεργαζόμενων φορέων
  • Το 6ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Επιχειρηματιών EYEC-6 του YES

Ποιοι είναι οι ομιλητές του INNECO 2016:

Οι ομιλητές επιλέχθηκαν με σκοπό να αποτελέσουν τον κεντρικό πυρήνα του συνεδρίου INNECO 2016. Είναι προσωπικότητες της ελίτ του διεθνούς επιχειρείν, προσωπικότητες που σπάνια έχει τη δυνατότητα κανείς να παρακολουθήσει από κοντά και μάλιστα στο ίδιο συνέδριο, σε ομιλίες που θα εμπνεύσουν κάθε άνθρωπο που επιχειρεί ή σκέφτεται να επιχειρήσει.

Επιλέχθηκαν ομιλητές με πολύ μεγάλη εμπειρία συνεδριακών ομιλιών και υψηλού επιπέδου θεματολογία. Όλοι είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι στον τομέα που δραστηριοποιούνται, διαθέτουν επιχειρήσεις ή είναι υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων πολυεθνικών και έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες διεθνή και παγκόσμια συνέδρια ως key-note speakers. Δείτε τα προφίλ των ομιλητών του INNECO 2016 εδώ.

Πληροφορίες INNECO 2016: www.inneco.gr | Γραμματεία συνεδρίου: [email protected]


Περιγραφή

Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016

Διαβάστε επίσης

Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

13 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ThinkBiz Academy: Η σπίθα της νεανικής επιχειρηματικότητας

13 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ΑΤΡ διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

13 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της ασφάλειας

13 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Συνέδριο Women In Digital 2024

13 Δεκεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.