Στο ΚΡΗΤΗ Ι της ΑΝΕΚ LINES η βράβευση των «πρωταθλητών» της ρομποτικής | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Στο ΚΡΗΤΗ Ι της ΑΝΕΚ LINES η βράβευση των «πρωταθλητών» της ρομποτικής



Στο «ΚΡΗΤΗ Ι» της ΑΝΕΚ LINES η βράβευσητων «πρωταθλητών» της ρομποτικής

Η ΑΝΕΚ LINES φιλοξένησε με εξαιρετική επιτυχία στο «ΚΡΗΤΗ Ι» την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου την τελετή βράβευσης των μαθητών του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής τη διετία 2020-2021.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, θεσμικών και τοπικών φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε πανηγυρικό κλίμα την τελετή.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Κάπτεν Κώστας Κουτσάκης, πλοίαρχος του «ΚΡΗΤΗ Ι», καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας από την πλευρά της ΑΝΕΚ Lines τη διαρκή διάθεση της εταιρίας να συμβάλλει σε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία που πάει μπροστά τη νέα γενιά, διαμορφώνοντας το μέλλον του τόπου μας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη βράβευση των μικρών ερευνητών, συνεχάρη τα παιδιά, τα οποία στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία πέτυχαν διακρίσεις στον ενδιαφέροντα τομέα της ρομποτικής, «έναν τομέα που συνδυάζει το θέαμα με την κατασκευή, την έρευνα και την καινοτομία, μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

Η Διευθύντρια του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης κα Χαρά Καμνάκη υπογράμμισε την εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών, αναφέροντας ότι «τη σχολική χρονιά 2020-2021, παρά τις αντίξοες συνθήκες, την τηλεκπαίδευση και τα περιοριστικά μέτρα, τα παιδιά, βρίσκοντας διέξοδο στη ρομποτική, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στον 1ο online διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής FLL, που διοργανώθηκε από την Eduact. Και φυσικά, μετά τις πρωτιές στον τελικό ήρθαν και οι διακρίσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με συμμετοχή 200 και πλέον ομάδων από όλο τον κόσμο».

Παράλληλα, η κα Καμνάκη, στο πλαίσιο πολυετών συνεργασιών του Κέντρου Ρομποτικής με την ΑΝΕΚ, ανακοίνωσε με χαρά ότι η κορυφαία αγωνιστική τους ομάδα, η Robonerds, τιμής ένεκεν θα ονομάζεται πλέον ANEK LINES-Robonerds!

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά έλαβαν όμορφα χρηστικά δώρα από την ΑΝΕΚ LINES, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρίας μέσα από ένα πλούσιο κέρασμα – τηρώντας πάντα με υπευθυνότητα όλα τα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας του Covid-19.

Η ΑΝΕΚ Lines, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και με αστείρευτη διάθεση προσφοράς για την Κρήτη και τους ανθρώπους της, στηρίζει από την αρχή της ίδρυσής της κάθε πρωτοποριακή πρωτοβουλία, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των μαθητών και συνοδοιπόρος τους στο αέναο ταξίδι της γνώσης.


Περιγραφή

Η ΑΝΕΚ LINES φιλοξένησε με εξαιρετική επιτυχία στο «ΚΡΗΤΗ Ι» την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου την τελετή βράβευσης των μαθητών του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής τη διετία 2020-2021.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Η πρώτη ημερίδα εκπαίδευσης της webhotelier | primalres στην Κρήτη έρχεται τον Απρίλιο στο 100% Hotel Show στο ΔΕΚΚ Ηρακλείου

06 Οκτωβρίου 2021

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η νέα γενιά καινοτομεί και δημιουργεί Βράβευση 4 καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στις Διαστημικές Τεχνολογίες και Εφαρμογές

06 Οκτωβρίου 2021

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Βράβευση Μέντορα της Χρονιάς του προγράμματος επιχειρηματικότητας STARTAB

06 Οκτωβρίου 2021

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Her_Research 2023

06 Οκτωβρίου 2021

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Σ.Ε.Γ.Ε.: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων #Her_Research 2023 , Λαμπερή Τελετή Βράβευσης

06 Οκτωβρίου 2021

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.