Ρεκόρ υποβολής ταινιών στην 8η έκδοση του Beyond Borders | Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ρεκόρ υποβολής ταινιών στην 8η έκδοση του Beyond Borders | Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ ΚαστελλορίζουΡεκόρ υποβολής ταινιών στην 8η έκδοση του

Beyond Borders | Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

20-27 Αυγούστου 2023

Κλείνοντας την πρόσκληση υποβολής ταινιών για την 8η έκδοση του Beyond Borders | Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου, η διοργάνωση του φεστιβάλ ανακοινώνει με πολλή χαρά και περηφάνια την κατάθεση συνολικά 835 ταινιών από 93 διαφορετικές χώρες, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού!

Στον 8ο χρόνο διεξαγωγής του το Beyond Borders έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα διεθνές σημείο συνάντησης κινηματογραφιστών και επαγγελματιών του ντοκιμαντέρ, με γνώμονα πάντα την ανάδειξη καίριων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων μέσα από την ομορφιά της κινηματογραφικής αφήγησης και τέχνης. Η διοργάνωση οφείλει δημόσιες ευχαριστίες σε όλες και όλους τους δημιουργούς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, συγκαταλέγοντας με τον τρόπο αυτό πλήθος παγκόσμιων, διεθνών και ελληνικών πρεμιέρων στο φετινό και επερχόμενο πρόγραμμα προβολών του Beyond Borders.

Το φεστιβάλ στήριξαν και αγάπησαν κατ’ αρχάς οι κάτοικοι του Καστελλορίζου. Με επιμονή, αξιοπιστία και πάθος η ομάδα της διοργάνωσης κατάφερε να δημιουργήσει έναν θεσμό πρότυπο στο είδος του. Εκατοντάδες σκηνοθέτες, παραγωγοί, διευθυντές άλλων διεθνών φεστιβάλ, κριτικοί κινηματογράφου και επαγγελματίες του χώρου εμπιστεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τη διοργάνωση και, φυσικά, οι θεατές που παρακολουθούν τις ταινίες συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του και έχουν έναν επιπλέον λόγο να επισκεφθούν το νησί κατά τις ημέρες της διεξαγωγής του.

24 ταινίες μεσαίου και μεγάλου μήκους και 24 ταινίες μικρού μήκους θα προβληθούν φέτος στις δύο διαγωνιστικές σκηνές τους φεστιβάλ. Οι δημιουργοί των επιλεγμένων ταινιών θα ειδοποιηθούν εντός του επόμενου μήνα, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών και δράσεων του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης εντός του Ιουνίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον χρόνο και χώρο διεξαγωγής της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η διοργάνωση ανήκει στο Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), σε συνεργασία με τη γαλλική Ecrans des Mondes. Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ αποτελεί η ΔΕΗ, ενώ έχει την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), της Βουλής των Ελλήνων, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) του Δήμου Μεγίστης, της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας.


Περιγραφή

Κλείνοντας την πρόσκληση υποβολής ταινιών για την 8η έκδοση του Beyond Borders | Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου, η διοργάνωση του φεστιβάλ ανακοινώνει με πολλή χαρά και περηφάνια την κατάθεση συνολικά 835 ταινιών από 93 διαφορετικές χώρες, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού!

Διαβάστε επίσης

Νέα
Το 8ο BEYOND BORDERS ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

04 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το 9ο Beyond Borders - Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου παρουσιάζει τη φετινή οπτική του ταυτότητα!

04 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
9o Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

04 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το Beyond Borders | Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ετοιμάζεται για την 9η έκδοσή του

04 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
8ο Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου 20-27 Αυγούστου

04 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.