Women Techmakers Greece Summit 17| Telling Our Story | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Women Techmakers Greece Summit 17| Telling Our Story



13-14 Μαΐου 2017, Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Οι Google Developers Θεσσαλονίκη και ο Δήμος Θεσσαλονίκης φιλοξενούν στην Ελλάδα την παγκόσμια εκδήλωση “Telling Our Story” by Women Techmakers που υλοποιείται σε πάνω από 300 πόλεις, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και τη Γιορτή της Μητέρας.

Μια εκδήλωση γεμάτη ιστορίες έμπνευσης που θα αφηγηθούν γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας με έναν και μοναδικό σκοπό να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και μέσα από αυτές να διδαχθούν και να εμψυχωθούν και άλλοι και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Τα fireside chats της εκδήλωσης έρχονται on stage σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, χωρίς τύπους και προσχήματα, για να συζητηθούν ανοικτά θέματα που έχουν ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον όπως: Γιατί οι γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας είναι λίγες; Γιατί λίγες γυναίκες επίσης κατέχουν ηγετικές θέσεις; Μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει μητρότητα και καριέρα; Τι πρέπει να κάνουμε και τί να αποφύγουμε όταν αποφασίζουμε μια ιδέα να την κάνουμε επιχειρηματική πράξη;

Παρακολουθώντας την εκδήλωση το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να μάθει μέσα από τις προγραμματισμένες ομιλίες ποιες είναι οι πιο σημαντικές τεχνικές διαπραγμάτευσης που μπορούμε να ακολουθήσουμε πριν κλείσουμε κάποια επαγγελματική συμφωνία, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σωστό personal branding, πώς μπορούμε να εκπαιδευτούμε μέσα από τις ανοικτές πηγές που υπάρχουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο και να μάθουμε προγραμματισμό, πώς μπορούμε από βασικές γνώσεις σχεδιασμού να μάθουμε να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες, πώς οι δεξιότητες που ήδη έχουμε μπορούν να μας βοηθήσουν στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Δεν θα μπορούσαν επιπλέον να λείπουν και τα εργαστήρια από ένα τέτοιο event. Μαθαίνουμε για το design sprint της Google μέσα από μια διαδραστική συμμετοχή και λίγη βοήθεια από το διάστημα ανακαλύπτουμε τα βήματά του ένα-ένα. Αξιολογούμε τα δυνατά μας σημεία και με καθοδήγηση σχεδιάζουμε το επαγγελματικό μας ταξίδι.

Μπορούν τα παιδιά να προγραμματίσουν την κίνηση ενός ρομπότ; Μα φυσικά! Την Κυριακή οι μητέρες προσκαλούνται να φέρουν και τα παιδιά τους στην εκδήλωση όπου η ομάδα της EduACT θα τους περιμένει από τις 12:00 για να τους εξηγήσει μέσα από τις παράλληλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες της εκδήλωσης να προγραμματίζουν ρομποτάκια που μπορούν να κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά με τουβλάκια Lego!

Αυτά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα θα γίνουν το σαββατοκύριακο 13 amp; 14 Μαΐου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Πάνω από είκοσι ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, εσείς;

Οι εγγραφές ανοίξανε, κλείστε και τη δική σας θέση https://goo.gl/XUjGK3. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους (άνδρες, γυναίκες). Και μην ξεχνάτε ότι καμιά φορά τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα τα ακούμε και τα συζητάμε κατά τη διάρκεια της δικτύωσης αυτών των event.

Μερικοί από τους προσκεκλημένους ομιλητές που θα μας μεταφέρουν τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους:

Βούλα Ζυγούρη Πρωταθλήτρια Ελλάδας, Ολυμπιονίκης Πάλης, Λιάνα Γούτα Διευθύντρια Ενεργειακής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια amp; Πρόεδρος του Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών της ΕΕΔΕ Μακεδονίας, Lisa Chuma Founder and CEO of the Women's Expo Switzerland, Νικόλ Καζαντζίδου Δημοσιογράφος Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Dr. Patria De Lancer Julnes Director, School of Public Affairs Penn State Harrisburg Pennsylvania, Χριστίνα Καραμίχου CEO Plaisir Group sa, Business development strategist, Άννα Σωτηριάδου Διευθύντρια Τμήματος Πληροφορικής University of Sheffield International Faculty, CITY College, Gloria Dwomoh Aspiring Τechnologist, Computer Systems Engineering, Μάρα Τσουμάρη CEO/Product development amp; Co-founder of SentiGeek, Ιωάννα Κουτσουνάνου Public Affairs Specialist American Consulate General, Thessaloniki, Greece, Κατερίνα Κανελίδου Leadership Coach, Director of Pivomo, Member of the Global Faculty of the ICA ACTP program amp; Harvard Business Review Advisory Council and Associate at Asterys, Associate, Βικτώρια Κοεμτζοπούλου IT Teacher, Χρύσα Φακή Marketing Director of IP.GR and IP Digital, Σουσάνα Πατσούμη – Κάλφα Manager​ amp; Co-founder Atlas Consulting, Δανάη Καζατζή Μαθηματικός, Εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Δήμος Θεσσαλονίκης, Silvia Dwomoh Web Designer Converge ICT Solutions, Χάιδω Σαμαρά PhD Site Director - Academic Dean, Athens Summer Program, Center for Talented Youth (CTY) Greece, Anatolia College, Σοφία Καραγιάννη founder of Knit2Lead and Business Developer the 50/50 project, Γιώργος Κυριακίδης MBA, MA, PMI-RMP, PMP, MCP Human Asset Training Manager, Kseniia Shumelchyk Women Techmakers Ukraine Lead, Software Engineer (hangout), Κλεοπάτρα Αλαμανταριώτου-Έλενα Βελή-Βασίλης Απόστολος Ουρανής Nasa Space Apps Challenge Thessaloniki, Παναγιώτης Τζίνης Google Developer Expert

Οι εναρκτήριες ομιλίες ξεκινούν το Σάββατο 13 Μαΐου στις 14:30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Women Techmakers Greece ή να ακολουθήσετε τη κοινότητα στα social media Facebook @womentechmakers amp; Twitter @wtmgreece


Περιγραφή

Women Techmakers Greece Summit 17| Telling Our Story

Διαβάστε επίσης

Νέα
JA Greece: Οι νικητές του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay

05 Μαΐου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Στις 26 Απριλίου το μαθητικό-επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς από το Junior Achievement Greece

05 Μαΐου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Έργο LIFE-IP CEI-Greece - Δελτίο Τύπου Απολογισμού Εκδηλώσεων Κυκλικής Οικονομίας σε Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

05 Μαΐου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: Το παγκόσμιο χρυσό κατέκτησε η ελληνική, μαθητική «start-up» Isometricks!

05 Μαΐου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Erasmus Leaders 2024 by ESN Greece

05 Μαΐου 2017

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.