2ο Διεθνές Συνέδριο Meet Magento – Ανασκόπηση | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

2ο Διεθνές Συνέδριο Meet Magento – Ανασκόπηση



2ο Διεθνές Συνέδριο Meet Magento – Ανασκόπηση


Με περισσότερους από 160 συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Διεθνές Meet Magento Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, που διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Radisson Blu Park Hotel.


Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν online merchants, agencies και προγραμματιστές. Οι 14 καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα case studies από την Ελληνική και διεθνή αγορά, αλλά και τις καλύτερες πρακτικές που καλείται να ακολουθήσει σήμερα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προκειμένου να διατηρεί ισχυρή την ηλεκτρονική του παρουσία.


Την αρχή έκαναν οι εκπρόσωποι της Magento, Kathleen Claes, Channel Sales Leader BeNeLux & Southern Europe και Vincent Brach, Territory Sales Manager Southern Europe, οι οποίοι μεταξύ άλλων έκαναν εκτενή αναφορά σε όλα τα προϊόντα της Magento συμπεριλαμβανομένων του Magento Cloud και Magento Enterprise Edition, τονίζοντας την ευελιξία και την επεκτασιμότητα που μπορούν να προσφέρουν.


Αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση της κας Νάντιας Θεοχαράκη CEO koolfly.com του κορυφαίου ηλεκτρονικού καταστήματος με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου απέδειξε πως ένα ελληνικό eshop μπορεί να διατηρεί πελάτες σε πάνω από 46 χώρες.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα panels discussions που σχηματίστηκαν με σκοπό να αναπτυχθεί μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ ομιλητών και κοινού. Τα panels αποτελούνταν από 4-5 ομιλητές, οι οποίοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν/ αναπτύξουν τις απόψεις τους για διάφορα τεχνικά θέματα, ανταλλάσσοντας έτσι πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις, ενώ παράλληλα το κοινό είχε πολύ ενεργό ρόλο, καθώς μπορούσε να θέσει απευθείας τα ερωτήματά του στους ομιλητές.

Η θεματολογία της εκδήλωσης δεν περιορίστηκε μόνο σε αμιγώς τεχνικά ζητήματα. Ως εκ τούτου καλύφθηκε πλήθος θεμάτων σχετικά με το Digital Marketing. Πιο συγκεκριμένα, o Γεράσιμος Νικολόπουλος CEO της adaplo, έδωσε συμβουλές για τη δημιουργία επιτυχημένων διαφημίσεων με τη χρήση Google AdWords, ενώ ο Γιώργος Σωτηρόπουλος Co-Founder της Linkwise μας μίλησε για τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από το Affiliate Marketing. Τέλος, η Carmen Oprea Co-founder & COO της Socital και η Kristina Pototska CMO της TriggMine μας μίλησαν για τη στοχευμένη προώθηση περιεχομένου μέσω eMail Marketing ενεργειών.

Ask Magento:

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την ομάδα της Magento, με σκοπό να λάβει απαντήσεις και λύσεις για το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ask Ben:

Την προσοχή του κοινού τράβηξε όπως ήταν αναμενόμενο ο Magento Evangelist, Ben Marks. Ο Ben Marks κατά τη διάρκεια ειδικού session #askBen κλήθηκε να απαντήσει σε δεκάδες τεχνικά ερωτήματα. Ωστόσο, η εκδήλωση δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς να πραγματοποιηθεί η ειδική ενότητα που αφορούσε το migration από Magento 1.x σε Magento 2.

Networking Event:

Τα διαλείμματα και το Drink Party που ακολούθησε αποτέλεσαν μία εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών τους μιλώντας με κορυφαίους επαγγελματίες, που ηγούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο παγκοσμίως.

Χορηγοί Εκδήλωσης


Το συνέδριο διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Converge SA, Magento Professional Solution Partner.

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης.


Περιγραφή

2ο Διεθνές Συνέδριο Meet Magento – Ανασκόπηση

Διαβάστε επίσης

Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

26 Οκτωβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ΑΤΡ διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

26 Οκτωβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

26 Οκτωβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
13ο Εθνικό Συνέδριο για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας

26 Οκτωβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
2o Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης – #aiforum23 του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης – Ai Catalyst

26 Οκτωβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.