Redefine: Τo πρώτο pre-event του TEDx University of Macedonia 2023 είναι γεγονός! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Redefine: Τo πρώτο pre-event του TEDx University of Macedonia 2023 είναι γεγονός!



Redefine: Τo πρώτο pre-event του TEDx University of Macedonia 2023 είναι γεγονός!


Το TEDxUniversity of Macedonia, καθώς προετοιμάζεται για το 10οο και επετειακό του event, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο του, για φέτος, pre-event, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο της απελευθέρωσης και της αμφισβήτησης.

Η θεματική του φετινού pre-event του TEDxUniversityofMacedonia 2023 είναι το Redefine: Crossing (fine) Lines. Η αίσθηση απελευθέρωσης από παραδοσιακά όρια και η εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων.

Στις 15 Ιουνίου, στον φιλόξενο χώρο του Tsuki Skybar (Αξιού 1 και Αβέρωφ, Θεσσαλονίκη), στις 19:30, δύο ομιλητές και ένα performance θα οδηγήσουν το κοινό σε αυτό το ταξίδι του επαναπροσδιορισμού.

Το Redefine είναι εδώ για να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν τη σκέψη τους και τον εσωτερικό τους κόσμο με μια φρέσκια προοπτική και για να αμφισβητήσει τις πάγιες πεποιθήσεις του κοινού για την επιτυχία ή, τουλάχιστον, για να δείξει τον δρόμο για την προσωπική ανάπτυξη και καινοτομία του καθενός.

Τη σκηνή του Redefine θα πλαισιώσουν οι:

Δημήτρης Ευθυμίου: ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής, πιστοποιημένος στη γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Ο κύριος Ευθυμίου έχει λάβει ευρεία εκπαίδευση και εποπτείες στην ψυχοφαρμακολογία, στη γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία καθώς και στη θεραπεία σχημάτων (schema therapy). Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων και είναι ο γενικός διευθυντής του ψυχοθεραπευτικού κέντρου «Νους», το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ομάδα πιστοποιημένων και εκπαιδευμένων θεραπευτών ψυχικής υγείας, οι οποίοι καλύπτουν κάθε ανάγκη ψυχιατρικών παθήσεων.

illneas: filmmaker, poet. Ο illneas είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την τέχνη του κινηματογράφου και την ποίηση ενώ παράλληλα είναι πολιτικός μηχανικός. Η παρουσία του είναι κυρίως διαδικτυακή και το κοινό του αποτελείται από άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου. Ο ρόλος του ως καλλιτέχνη στον δημόσιο λόγο, όπως λέει και ο ίδιος, είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους με αντιθέσεις να επιδιώκουν την «έκφραση», πιστεύοντας ότι η καλλιτεχνική σκέψη αποτελεί μια πνευματική διεργασία που ωθεί στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και των ανθρώπων γύρω μας.

Άρης Πάντος: σαξοφωνίστας, πρωτοετής φοιτητής του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, ενώ από το 2013 φοιτά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στη Σχολή Σαξοφώνου, με καθηγητή τον Θεόφιλο Σωτηριάδη (τάξη Ανωτέρα Β΄). Έχει υπάρξει μέλος της Νεανικής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ) και μαθητής κλασικού και σύγχρονου χορού. Συμμετείχε στις παραγωγές του ΟΜΜΘ, (όπερα Albert Herring του Benjamin Britten το 2014 και Carmen του Bizet το 2014) καθώς και σε διοργανώσεις του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ως μέλος της ορχήστρας σαξοφώνων σε διεύθυνση του Θεόφιλου Σωτηριάδη (αφιέρωμα στη μουσική του Μίμη Πλέσσα το 2017 και συνεργασία με τον Γιώργο Κατσαρό το 2018, ενώ έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς σαξοφώνου).

Όλγα Αλεξίου: φωνή και κρουστά, φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, με ειδίκευση στα παραδοσιακά κρουστά. Έχει δώσει συναυλίες σε Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο), Θεσσαλονίκη (ΜΜΘ, ΠΑ.ΜΑΚ.), Σέρρες, Ιωάννινα, Βέροια, Ροδόπη και έχει συνεργαστεί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Βέροιας, την Ορχήστρα Βιολιώνε ΠΑ.ΜΑΚ. και τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Φίλιππος Κουζουκίδης: κιθάρα και κρουστά, φοιτητής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κατεύθυνση στη δημοτική μουσική, με αρκετές live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και με ένα ακαδημαϊκό υπόβαθρο που κατακλύζεται από την αγάπη του για τη μουσική. Έχει κάνει μαθήματα σολφέζ, αρμονίας και ντικτέ, ενώ έχω παρακολουθήσει και αρκετά μαθήματα βυζαντινής μουσικής.

Λίγα λόγια για το TEDxUniversityofMacedonia

Το TEDxUniversityofMacedonia, ένας θεσμός υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αποτελεί ανεξάρτητη διοργάνωση, η οποία λειτουργεί με την άδεια του παγκόσμιου οργανισμού TED με στόχο τη διάδοση ιδεών και το έναυσμα για αλλαγή και δράση. Έλα και εσύ να αποτελέσεις μέρος αυτού του μοναδικού event ενός οργανισμού, ο οποίος έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια τη σημασία του ideas worth spreading.

Φέτος το TEDxUniversityofMacedonia επιδιώκει, μέσα και από την επετειακή του δυναμική, να αναδείξει στο κοινό της πόλης τη σημασία των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν και να φέρει σε επαφή διαφορετικούς κόσμους και εμπειρίες. Την αρχή λοιπόν για φέτος κάνει το Redefine.

Book your spot here:

https://bit.ly/TEDxredefine

Παρακάτω επισυνάπτεται και υλικό προς κοινοποίηση.
Πληροφορίες για τη διοργάνωση και το πρόγραμμα: ​

Facebook | Instagram | Website

Στοιχεία Επικοινωνίας διοργανωτών:

Ιωάννα Δανδέλια: Licensee & Head Organizer

Κινητό: 6932319422

Email: [email protected]

Public Relations Manager: Παντελής Σεφερίδης

Κινητό: +30 6984216463

Email: [email protected]


Περιγραφή

Το TEDx University of Macedonia, καθώς προετοιμάζεται για το 10οοκαι επετειακό του event, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο του, για φέτος,pre-event, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο της απελευθέρωσης και της αμφισβήτησης.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Main Event TEDxAUTH 2024: Osmosis

12 Ιουνίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Hotelier Academy | Live Event 2024 | Το πρόγραμμα

12 Ιουνίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
WoT Ημερίδα | Ισότητα & συμπερίληψη στις επιχειρήσεις: Πέρα από το HR

12 Ιουνίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Mobility Issues Events στο πλαίσιο της Cargo Truck & Van Expo

12 Ιουνίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Cloud First: The Data Center (R)evolution!

12 Ιουνίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.