3ο TEDxUniversityoftheAegean - Εξερευνώντας τις πτυχές ενός κόσμου | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

3ο TEDxUniversityoftheAegean - Εξερευνώντας τις πτυχές ενός κόσμου



Το 3ο TEDxUniversityoftheAegean κάνει την επανεμφάνισή του στη Σύρο στις 18 Μαρτίου 2017, στο θέατρο «Απόλλων», με θέμα «Cosmos».

 

Το φετινό θέμα εξερευνά έννοιες που όλους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και παρατηρεί πώς διαφορετικές πτυχές ενός κοινού συνόλου αλληλεπιδρούν και επηρεάζονται, εστιάζοντας στις μικρές και στις μεγάλες αντιθέσεις, στην εξέλιξη, αλλά και στην τοποθέτηση του ανθρώπου μέσα σε αυτές.

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι ο κόσμος; Πώς σε ένα σύμπαν γεμάτο αντιθέσεις, όπου διαφορετικοί κόσμοι συγχέονται, τελικά αυτοί συνυπάρχουν αρμονικά; Πώς μία οντότητα όπως άνθρωπος αποτελεί μία έννοια τόσο μεγάλη για τον μικρόκοσμο και τόσο μικρή για τον μακροκόσμο;

 

Με αφετηρία αυτούς τους προβληματισμούς οργανώνεται το 3ο TEDxUniversityoftheAegean με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας καλεί για ακόμη μια φορά στη Σύρο και στον ιστορικό χώρο του θεάτρου «Απόλλων» με στόχο την ενίσχυση όχι μόνο του πνεύματος της διάδοσης ιδεών, αλλά και του εθελοντισμού, όπως και τη δημιουργία νέων εμπειριών σε επαφή με την ιδιαίτερη και μοναδική κυκλαδική ιστορία και κουλτούρα.

 

Το θέατρο «Απόλλων», όπου θα φιλοξενηθεί για ακόμη μια φορά το event μας, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να στεγάσει το πνεύμα στο οποίο συνοψίζεται η φιλοσοφία του οργανισμού TED, σε έναν χώρο που από την αρχή της λειτουργίας του προάσπιζε τον πολιτισμό και τη διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν.


Περιγραφή

3ο TEDxUniversityoftheAegean - Εξερευνώντας τις πτυχές ενός κόσμου

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.