H Χειροτέχνικα 2023 είναι γεγονός! Δύο μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI. | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

H Χειροτέχνικα 2023 είναι γεγονός! Δύο μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI.H Χειροτέχνικα 2023 είναι γεγονός!

Δύο μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI.

Σε δύο μέρες, εμείς οι λάτρεις της χειροτεχνίας θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για ένα τριήμερο θα γιορτάσουμε τη χαρά της δημιουργίας.

Στη Χειροτέχνικα θα περιηγηθείς ανάμεσα σε νέα αλλά και διαχρονικά υλικά, θα παρακολουθήσεις νέες τεχνικές και θα γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το ίδιο μεράκι για τη δημιουργία.

Μπορείς να επιλέξεις από τα πάνω από 50 σεμινάρια ραπτικής, διακόσμησης, εργόχειρου κ.ά. Θα βρεις όμως και σεμινάρια που μπορεί να μην περιμένεις. Θα σκεφτόσουν ποτέ ότι μπορείς στη Χειροτέχνικα να μάθεις να φτιάχνεις μπύρα; Κι όμως μπορείς! Ή ότι μπορείς να εξοικειωθείς με το 3D printing;

Εκτός από τα σεμινάρια, στην αίθουσα παρουσιάσεων μπορείς να παρακολουθήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων: από τις τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος και τους μύθους του πολυμερικού πηλού μέχρι τη γλυπτική στο μάρμαρο και τα νέα χρώματα της Cadence.

Οι δωρεάν δράσεις στη φετινή Χειροτέχνικα προσανατολίζονται κυρίως στις αξίες της ανακύκλωσης, της επαναχρησιμοποίησης των υλικών αλλά και της κοινωνικής ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο, από τη μία μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις σε ένα καλύτερο αύριο, από την άλλη έχεις την ευκαιρία να μην απαρνηθείς αγαπημένα σου πράγματα πετώντας τα αλλά να τα μετατρέψεις σε κάτι χρήσιμο.

Η Χειροτέχνικα είναι ένα φεστιβάλ για όλους. Για άντρες και γυναίκες, για μικρούς και μεγάλους, για όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό, από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά που τρελαίνονται με οτιδήποτε μπορούν να φτιάξουν μόνα τους και μας εντυπωσιάζουν με την ανεξάντλητη φαντασία τους. Δες τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για παιδιά και οργάνωσε το πρόγραμμά σου για να μη χάσεις τίποτα.

Φυσικά, για σένα που θα επισκεφτείς τη Χειροτέχνικα, έχουμε φροντίσει να μπορείς να δοκιμάσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από αγαπημένα μας μαγαζιά, όπως το Falafeladiko, το Waffle Batter και το Signora Athens. Επομένως, όταν έρθει η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης «τι θα φάμε σήμερα», δεν χρειάζεται να πας μακριά.

Μέχρι τώρα έχεις πάρει μια ιδέα για το τι θα δεις στη Χειροτέχνικα 2023. Επομένως, το τριήμερο 17-19 Μαρτίου ξέρεις τι θα κάνεις.

Σε περιμένουμε! Ραντεβού στη Χειροτέχνικα!


Περιγραφή

Σε δύο μέρες, εμείς οι λάτρεις της χειροτεχνίας θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για ένα τριήμερο θα γιορτάσουμε τη χαρά της δημιουργίας. Στη Χειροτέχνικα θα περιηγηθείς ανάμεσα σε νέα αλλά και διαχρονικά υλικά, θα παρακολουθήσεις νέες τεχνικές και θα γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το ίδιο μεράκι για τη δημιουργία.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Εορταστικός αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας 2023»

14 Μαρτίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του Voxxed Days Thessaloniki 2023

14 Μαρτίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην Qatar Travel Mart 2023

14 Μαρτίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Trophy Τροφή 2023: Στις 28 Νοεμβρίου η τελική εκδήλωση με θέμα «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία»

14 Μαρτίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Mediterranean College | 10η Έκθεση Απασχολησιμότητας

14 Μαρτίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.