Startup Safary Athens | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Startup Safary Athens



Startup Safary Athens: Για ακόμη μία χρονιά ανοίγει τις πόρτες των startups

Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένεται το 3ο Startup Safary Athens, το οποίο διοργανώνεται στις 18 με 20 Νοεμβρίου 2016 σε πολλαπλούς χώρους μέσα στην πόλη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η επιτυχημένη εκδήλωση ανοίγει τις πόρτες των χώρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και των startup εταιριών και προσφέρει δωρεάν πρωτότυπα εργαστήρια, ενδιαφέροντα σεμινάρια, εμπνευσμένες διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις στα «άδυτα» των startups, χρήσιμες παρουσιάσεις και ζωηρά networking events.

Η εκδήλωση αποτελεί και φέτος μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, ενώ για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον και η στήριξη των φορέων και των πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας είναι μεγάλη.

Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και τα προγράμματά τους οι The Egg-Corallia Foundation, Orange Grove, ΘΕΑ, ASHOKA, AEPHORIA, incubator-accelerator VIVA Nest, The People’s Trust, Corallia,  Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ της ΕΕΔΕ (ΤΟΓΜΕ), πλατφόρμα Living Postcards, LOVEGREECE.COM, η ανθρωποκεντρική εκπαίδευση της JMK με τον Γιάννη Καλογεράκη, η YOLENIS (η οποία ετοιμάζει σειρά δράσεων στον νέο χώρο της στο Κολωνάκι) και πολλοί άλλοι, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς το πρόγραμμα είναι δυναμικό και διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή.

Στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία, αφού πάνω από 5.000 άτομα συμμετείχαν σε αυτές με ανοιχτές πόρτες, γιορτινή διάθεση και εμπειρίες επιχειρηματικών περιπετειών, ενώ οι πρωτοβουλίες που παρουσιάστηκαν, λειτουργώντας διαδραστικά και μοιράζοντας γνώσεις και εμπειρία, ξεπέρασαν τις 180.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ θα καλυφθούν θέματα γύρω από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, το Fintech και το Internet of Things.

Επιμελητές και πρεσβευτές του προγράμματος στη φετινή διοργάνωση είναι τρεις πολύ δυναμικές και χαρισματικές γυναίκες. Η Ελευθερία Ζούρου, CEO του Doctor Any Time, επιμελείται το πρόγραμμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η Χριστίνα Φίλη, εκπρόσωπος του οργανισμού ASHOKA στην Ελλάδα, επιμελείται το πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, και η Mαρία Λεοντίου, επικεφαλής του Innovation Centre της Eurobank, επιμελείται το πρόγραμμα Fintech.

To Startup Safary Athens πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία στο Βερολίνο, από όπου και ξεκίνησε, και σε 7 ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις. Η Αθήνα είναι το πρώτο διεθνές franchise που υιοθέτησε τον θεσμό από το 2014 και διοργανώνει το μεγαλύτερο σε προσέλευση event στην Ευρώπη μετά το Βερολίνο.

Το κάλεσμα για όσες πρωτοβουλίες επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος του φετινού Startup Safary Athens είναι ανοιχτό μέχρι τις 11 Νοεμβρίου στο [email protected]m, για να συμμετάσχουν μαζί μας στη γιορτή της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα στο http://athens.startupsafary.com/.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/StartupSafaryAthens/.


Περιγραφή

Startup Safary Athens

Διαβάστε επίσης

Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

07 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ThinkBiz Academy: Η σπίθα της νεανικής επιχειρηματικότητας

07 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Σε τροχιά επιτάχυνσης: Οι 20 ομάδες που συμμετέχουν στο EnvolveXL

07 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: To κοινό ψηφίζει την αγαπημένη του μαθητική «startup» για το Public Choice Award – Βραβείο Κοινού 2024

07 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο
Νέα
MOMENTUM: μητέρες και επιχειρηματικότητα

07 Νοεμβρίου 2016

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.