1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών



1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στις 12:00 θα αρχίσει εντός της Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών (στην είσοδο της οδού Ανθέων, αριθμός 21, Άνω Πατήσια, 210.25.84.680), μετά από 55 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του συνεταιρισμού, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών, που οργανώνεται από τον ίδιο.

Το συνέδριο σκοπεύει να συγκεντρώσει στοιχεία από όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον προσανατολισμό και στον απαραίτητο επανασχεδιασμό μίας καλύτερης οργάνωσης της αγοράς για τα δρεπτά άνθη και τις πρασινάδες στην Ελλάδα και στις όμορες χώρες.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθούν θέματα σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και την παραγωγή, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για νέες δυνατότητες χρηματοδότησης, όπως επίσης θα γίνει προσπάθεια να γνωριστούν στο τραπέζι της συζήτησης όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα δρεπτά άνθη και τις πρασινάδες ως μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για τους Έλληνες παραγωγούς, τους παραγωγούς πραγματικού πλούτου, τους ανθοπαραγωγούς.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τα δρεπτά άνθη και σέβονται αυτή την ανοιχτή πρόσκληση του συνεταιρισμού.

Η προσέλευση είναι ορισμένη για τις 11:30, ενώ, για να διευκολυνθεί η γραμματεία, υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής στο https://sicp.gr/elGR/forms/render-event-form/44B9BBC6-4F39-275E-28B6-0D5711AFF6B7. Tο συνέδριο θα ολοκληρωθεί περί τις 16:00 και θα προσφέρει βεβαιωτικά σε όσους το παρακολουθήσουν.

Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, από τον Σύλλογο Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής, από την Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Ανθοκομικών Προϊόντων & Συναφών Ειδών, από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα», από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, από την περιφέρεια Αττικής, από τον δήμο Αθηναίων και βέβαια θα παραστούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και ενδιαφερόμενοι, κυρίως οι αγρότες – ανθοπαραγωγοί, μέλη της Κ.Α.Α.

Ακόμη, η περίοδος προετοιμασίας του 1ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ελλήνων Ανθοπαραγωγών ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ενδεικτικά αναφέρονται οι ΑνθοΤετάρτες και οι επισκέψεις – συνεργασίες με το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εργαστήριο Ανθοκομικών Φυτών του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα», τον Σ.ΑΝ.Κ.Α., την Π.Ε.Ε.Α.Π.Σ.Ε., τις Κοιν.Σ.Επ. «Μοδούσα» και «Κυκεών», αλλά και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών (Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, Π.Ε.Σ.Κ.Ο. κ.ά.), ενώ καθοριστική ήταν η συνεισφορά του Skywaker.gr, της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας, των Μονοπατιών του και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Skywalker Free Press».

Ο πρόεδρος
Αθανάσιος Κελμάγερ
Τηλ.: 693.23.81.604


Περιγραφή

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.