Το #JobDay του skywalker.gr στην 82η ΔΕΘ! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Το #JobDay του skywalker.gr στην 82η ΔΕΘ!



Ήταν αποδεδειγμένα η πιο επιτυχημένη Δ.Ε.Θ. της τελευταίας δεκαετίας με συνολικά 250.000 επισκέπτες και το skywalker.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από το εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη!

 

Η εικόνα του κέντρου της πόλης από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου θύμιζε παλαιότερες εποχές με μεγάλο πλήθος κόσμου να συρρέει καθημερινά μέσα και γύρω από αυτό στα πλαίσια του παλαιότερου θεσμού της συμπρωτεύουσας.

 

Εκεί με άξονα τη δράση του #JobDay το skywalker.gr πραγματοποίησε σε συνεργασία με την 82η Δ.Ε.Θ. μία σειρά από workshops με τίτλο #Jobday 82η Δ.Ε.Θ. – Akademia με στόχο την ενημέρωση και την εξοικείωση επισκεπτών μη εχόντων εργασία με θέματα σχετικά με την απασχόληση. Τα σεμινάρια χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένα με τους συμμετέχοντες να δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος των εργαστηρίων και να μένουν στον χώρο για να υποβάλουν περισσότερες ερωτήσεις και να ενημερωθούν περαιτέρω.

 

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τα εξής εργαστήρια:

 

  • Σάββατο 9/9: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, όπου εξηγήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους αναζητάμε οργανωμένα και με σαφή στόχευση εργασία μέσω της έρευνας στα job sites, της δικτύωσης και των social media.
  • Κυριακές 10/9 και 17/9: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, όπου συζητήθηκε η οργάνωση και η προώθηση των προσόντων μας μέσα από ένα βιογραφικό σημείωμα που θα στοχεύει στην πρόκληση του ενδιαφέροντος του εργοδότη.
  • Παρασκευή 15/9: Ήπιες δεξιότητες (soft skills) κατά την αναζήτηση εργασίας, σεμινάριο στο οποίο διευκρινίστηκε η φύση και η χρησιμότητα των ήπιων δεξιοτήτων, ενώ προτάθηκαν τα 5 πιο σημαντικά soft skills που χρειάζονται στη σημερινή αγορά εργασίας.
  • Σάββατο 16/9: Συνέντευξη επιλογής προσωπικού, ένα πολύ σημαντικό βιωματικό εργαστήριο, που προετοίμασε τους υποψηφίους για την ημέρα της συνέντευξης και μοιράστηκε έξυπνα μυστικά για την επόμενη μέρα.

 

 

Το skywalker.gr ευχαριστεί τη Δ.Ε.Θ. για τη φιλοξενία της στην Akademia, στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση και την απασχόληση, του οποίου το skywalker ήταν χορηγός επικοινωνίας, καθώς και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και το ακόρεστο ενδιαφέρον τους.

 

Εις το επανιδείν στις πολυαναμενόμενες δράσεις μας, οι οποίες ξεκινούν σύντομα!

 

Μείνετε συντονισμένοι!


Περιγραφή

Το #JobDay του skywalker.gr στην 82η ΔΕΘ!

Διαβάστε επίσης

Νέα
SPACE MOBILITY: η start-up που επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα στο διάστημα και στη Γη στη θερμοκοιτίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα

19 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: Οι νικητές του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay

19 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ

19 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
JA Greece: Το παγκόσμιο χρυσό κατέκτησε η ελληνική, μαθητική «start-up» Isometricks!

19 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
DISFF in Athens

19 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.