Αυτή την Τρίτη το Opening του 4ου κύκλου των δωρεάν webinars της Hotelier Academy Greece | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Αυτή την Τρίτη το Opening του 4ου κύκλου των δωρεάν webinars της Hotelier Academy Greece



Ο Νίκος Σ. Μοράντης σε ένα special live session θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των δωρεάν webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00 ξεκινά επίσημα ο τέταρτος κύκλος των δωρεάν ξενοδοχειακών webinars της Hotelier Academy με ένα ιδιαίτερο Opening Live με τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του The Foundry Suites.

Κατά τη διάρκεια του Opening θα αναλυθούν οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Live Event, το οποίο θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι εταιρίες που έχουν αναλάβει τη δημιουργία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα νέα trends της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το επίσημο πρόγραμμα του Live Event της Hotelier Academy ξεκινά τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και θα συμπεριλαμβάνει webinars στις 11:00 και στις 16:00, τα οποία θα προβληθούν μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy αλλά και τα social media επιλεγμένων μέσων της τουριστικής αγοράς, που θα δώσουν στον θεσμό έναν πιο διευρυμένο χαρακτήρα, διευκολύνοντας την παρακολούθησή τους.

Το κοινό μπορεί ήδη να κάνει δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event, ενώ το πρόγραμμα των webinars θα ενημερώνεται διαρκώς και με νέες θεματικές μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μετά την παρακολούθηση του κάθε webinar θα υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης του σχετικού test αλλά και της λήψης της βεβαίωσης παρακολούθησης.

Για να παρακολουθήσετε το Opening του 4ου Live Event της Hotelier Academy, κάντε εγγραφή σε αυτό το link.


Περιγραφή

Ο Νίκος Σ. Μοράντης σε ένα special live session θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των δωρεάν webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της ξενοδοχειακής αγοράς. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00 ξεκινά επίσημα ο τέταρτος κύκλος των δωρεάν ξενοδοχειακών webinars της Hotelier Academy με ένα ιδιαίτερο Opening Live με τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του The Foundry Suites.

Διαβάστε επίσης

Νέα
ThinkBiz Academy: Η σπίθα της νεανικής επιχειρηματικότητας

31 Ιανουαρίου 2022

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η πρώτη ημερίδα εκπαίδευσης της webhotelier | primalres στην Κρήτη έρχεται τον Απρίλιο στο 100% Hotel Show στο ΔΕΚΚ Ηρακλείου

31 Ιανουαρίου 2022

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ετήσιο συνέδριο του HIGGS επικεντρώνεται στο ψηφιακό περιβάλλον και την Τεχνητή Νοημοσύνη

31 Ιανουαρίου 2022

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Hotelier Academy | Live Event 2024 | Το πρόγραμμα

31 Ιανουαρίου 2022

Διάβασε το άρθρο
Νέα
26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2024: Τα δωρεάν ξενοδοχειακά webinars της Hotelier Academy επιστρέφουν με νέα λογική!

31 Ιανουαρίου 2022

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.