1ο Συνέδριο Hotel Tech Τεχνολογία & Revenue Streams Πέντε Αστέρων! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

1ο Συνέδριο Hotel Tech Τεχνολογία & Revenue Streams Πέντε Αστέρων!



1ο Συνέδριο Hotel Tech

Τεχνολογία & Revenue Streams πέντε αστέρων!
9 Φεβρουαρίου 2017 | Ξενοδοχείο Divani Caravel

Το 1ο Συνέδριο Hotel Tech, (#hoteltech17) – (http://www.hoteltech.gr), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel με κεντρικό τίτλο: «Τεχνολογία amp; Revenue Streams πέντε αστέρων!».

Οι τουριστικές υποδομές και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και κατηγορίας συνθέτουν μια μεγάλη κάθετη αγορά, η οποία, λόγω των πολλών και μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει, αποτελεί ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής πολλών σύγχρονων τεχνολογιών.

Ειδικότερα στην Ελλάδα, όπου ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας, η αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιώνκαι η υλοποίηση αντίστοιχων έργων εξασφαλίζουν τη διαφοροποίηση και ενισχύουν τη λειτουργικότητα/αποτελεσματικότητα των ξενοδοχειακών υποδομών. Αναβαθμίζουν επίσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίαςγια την ανάπτυξη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και την αύξηση των revenue streams.

Το συνέδριοHotel Tech, που διοργανώνεται από τηSmart Press, στοχεύει στην ανάδειξη όλων αυτών των τεχνολογιών που απευθύνονται στην κάθετη αγορά των ξενοδοχείων.

Εστιάζει σε 5 βασικούς τομείς και συγκεκριμένα στιςΤηλεπικοινωνίες, στηνΠληροφορική, στηνΕνέργεια, στηνΑσφάλειακαι στηνΤηλεόραση, αλλά και στον συνδυασμό όλων αυτών στο πλαίσιο τουSystem Integration.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην υιοθέτηση και εφαρμογή όλων αυτών των τεχνολογιών έχει πάντα οανθρώπινος παράγοντας. Όλα τα στελέχη και το προσωπικό των ξενοδοχείων, μέσα από την παροχή των απαραίτητων γνώσεων, τη σωστή εκπαίδευση και πιστή τήρηση των διαδικασιών, αποτελούν τον καταλυτικό παράγοντα βέλτιστης διαχείρισης όλων των ανωτέρω τεχνολογιών.

Σε όλους αυτούς απευθύνεται το συγκεκριμένο συνέδριο με σκοπό να τους εφοδιάσει με τιςκατάλληλες γνώσειςπροκειμένου αυτοί να λάβουν τις σωστές αποφάσεις και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες τεχνολογίες προς όφελος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Πού απευθύνεται:

Το Hotel Tech απευθύνεται σε Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων (Ξενοδόχους, Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων, Υπεύθυνους Εγκαταστάσεων και Προμηθειών, Διευθυντές Ασφάλειας, Υπεύθυνους Τμημάτων ΙCΤ amp; Μηχανοργάνωσης, Digital Managers, Υπεύθυνους Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Συμβούλους, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Υπεργολάβους, Επαγγελματίες του Τουρισμού κ.α.) που λαμβάνουν μέρος στις σημαντικές αποφάσεις για την επιλογή και τη διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Επίσης απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, intergrators και εν γένει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, ενέργειας, ασφάλειας και τηλεόρασης που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Εκθεσιακός τομέας συνεδρίου – Networking amp; Interactivity

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, οι εταιρίες-χορηγοί θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητες, τις τεχνολογικές λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, εξετάζοντας τις προοπτικές συνεργασίας.

Το networking είναι σημαντική παράμετρος επιτυχίας του συνεδρίου, και από την πλευρά των οργανωτών θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη διασφάλισή του.

Θα οργανωθούν επίσης πολλές παράλληλες δράσεις (διαγωνισμοί, promotions, workshops κ.λπ.) προκειμένου να ενισχυθούν τόσο η διαδραστικότητα όσο και η αποτελεσματικότητα.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο ακόλουθο link: http://hoteltech.gr/1o-hotel-tech-2017/forma-engrafis/

Σχετικά με το συνέδριο Hotel Tech:

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο και τις επιμέρους ενότητές του μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Hotel Tech.

Το συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook και στο Twitter.


Περιγραφή

1ο Συνέδριο Hotel Tech Τεχνολογία & Revenue Streams Πέντε Αστέρων!

Διαβάστε επίσης

Νέα
4ο Electric + Micro Mobility Forum

09 Ιανουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Στις 26 Ιουνίου το 14o Mobile & IoT Connected World - A Smart & Safe World!

09 Ιανουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

09 Ιανουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ΑΤΡ διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

09 Ιανουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της ασφάλειας

09 Ιανουαρίου 2017

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.