TEDxDUTH | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

TEDxDUTH



Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 4ου TEDxDUTH, ως οργανωτική επιτροπή, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο event με θέμα «Τα πάντα ρει», το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή.

Το TEDxDUTH είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών μέσω ομιλιών, διαδραστικών workshops, live performances αλλά και διαφόρων άλλων παράλληλων δράσεων. Το TEDxDUTH απαρτίζεται από φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και έχει σκοπό να εμπνεύσει, να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει το φοιτητικό κοινό και την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

Συγκεκριμένα, το φετινό TEDxDUTH θα διεξαχθεί στο κτίριο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΔΠΘ (Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής) στις 9 π.μ.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τον stand-up comedian, Γιώργο Χατζηπαύλου, και συμπεριλαμβάνει τρία sessions:

1) Diving into the ripple effect, με κύριους ομιλητές τον Sherif Bakarat, συνιδρυτή της Swaplanet, μιας καινοτόμου νεοφυούς επιχείρησης βιώσιμης μόδας, και τη Νατάσα Βαφειάδου, δημοσιογράφο και εκδότρια της εφημερίδας Παρατηρητής της Θράκης.

2) The Pulse of Progress, με κύριους ομιλητές τη Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια Ερευνών στον ερευνητικό οργανισμό διαΝΕΟσις και τον Φώτη Ζανταλή, ο οποίος εργάζεται στο software testing και διατηρεί το κανάλι Tech to me About it στο YouTube.

3) Finding your inner harmony, με κύριους ομιλητές τον Φάνη Δέλλιο, δημιουργό, εμπνευστή του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Αρωγή 12+» και πρόεδρο του συλλόγου του «Αρωγή 12+», σύμβουλο ψυχικής υγείας και ειδικό στις εξαρτήσεις, τη Μαρίνα Ντονοπούλου, η οποία εργάζεται στον διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Α21» με σκοπό την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, και τον Μπάμπη Θεολόγη, πρώην κρατούμενο, που πλέον αφιερώνει τη ζωή του στους νέους της κοινωνίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα γίνουν 6 workshops υπό την επιμέλεια της εταιρίας Alumil, των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, του Κοιν.Σ.Επ. «Actοἶδα», την εκπαιδευτικό του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Φιλαναγνωσία» Βασιλική Στρώλη, την ομάδα του ΔΠΘ Europe Direct και την ομάδα του ΔΠΘ D.I.R.

Ακόμη, κατά την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν δύο performances από τη λυράρισσα Ευαγγελία Κοψαλίδου και το μουσικό συγκρότημα Jazzjamjar αντίστοιχα.


Περιγραφή

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 4ου TEDxDUTH, ως οργανωτική επιτροπή, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο event με θέμα Τα πάντα ρει, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Εκδήλωση-αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

31 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Αθηναίοι Δρομείς Εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024

31 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
CodER - Ενημερωτική εκδήλωση

31 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Καινοτόμα εκδήλωση για την ψυχική υγεία σε κατάστημα της Coco-Mat

31 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
7ο HIGGS Donors Speed Dating Event

31 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.