ManpowerGroup Οι Tech Academies Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow στην Ελλάδα | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

ManpowerGroup Οι Tech Academies Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow στην Ελλάδα



 

Οι Tech Academies της ManpowerGroup,  

Συνεργάτες Στελέχωσης της ServiceNow στην Ελλάδα

στο πλαίσιο του προγράμματος RISE UP

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2024

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας, της μεγαλύτερης εταιρίας ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν εφεξής τον Επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι Tech Academies αποτελούν φορέα εκπαίδευσης και ως Συνεργάτης Στελέχωσης υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow με τον φιλόδοξο στόχο της εκπαίδευσης ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρίας μέχρι το τέλος του 2024.

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας, η ServiceNow δίνει τη δυνατότητα στις Tech Academies να είναι ενημερωμένες για τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι πελάτες τους, επιτρέποντας τους να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις ανάγκες αυτές. Η ServiceNow αποκτά πρόσβαση σε πιο υψηλής ποιότητας ταλέντα για να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερα εκπαιδευμένους υποψηφίους. Και τελικά, είναι μια επιτυχία για τους υποψηφίους, ανοίγοντας την πόρτα για καλύτερες, υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες από τις Tech Academies ως Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να ενισχυθεί το οικοσύστημα της ServiceNow στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το διαθέσιμο ταλέντο, συνοδευόμενο πάντα από τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Σε Ζήτηση οι Δεξιότητες Πληροφορικής & Δεδομένων

Στόχος του ομίλου ManpowerGroup είναι να βοηθήσει τους εργοδότες να εντοπίσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που αναζητούν στον κλάδο της Πληροφορικής. Σύμφωνα με την έρευνα Έλλειψης Ταλέντου για το 2024 του ομίλου ManpowerGroup, το 74% των εργοδοτών στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εύρεση ειδικευμένου προσωπικού στον κλάδο αυτό.

Ξεκινάει η 1η επίσημη ServiceNow Ακαδημία στην Ελλάδα

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει προγραμματιστεί τον Ιανουάριο του 2024 η έναρξη της πρώτης επίσημης ServiceNow Ακαδημίας, με διάρκεια εκπαίδευσης δέκα εβδομάδων. Η νέα αυτή Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο σε απόφοιτους STEM σχολών, όσο και σε υφιστάμενους εργαζομένους εταιριών στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στα επίσημα E-Learnings της ServiceNow, με παράλληλη καθοδήγηση τόσο από εκπαιδευτή, όσο και τεχνική εκπαίδευση από έμπειρο ServiceNow Consultant. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέραν της σχετικής εκπαίδευσης και προετοιμασία στις δυο βασικές πιστοποιήσεις ServiceNow Developer & ServiceNow Administrator. 

Με αφορμή το ξεκίνημα της πρώτης επίσημης ServiceNow Ακαδημίας στην Ελλάδα, ο CEO της ManpowerGroup Ελλάδας, κύριος Χαράλαμπος Καζαντζίδης, δήλωσε: «Στη ManpowerGroup Ελλάδας, είμαστε περήφανοι για μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία παγκόσμια εταιρία λογισμικού ServiceNow στην Ελλάδα, προσφέροντας λύσεις που βελτιώνουν τις δεξιότητες στην Πληροφορική, επωφελούμενοι από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ServiceNow. Μιλώντας καθημερινά με τους εργοδότες, κατανοούμε βαθιά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ταλέντων. Μέσω αυτής της συνεργασίας παρέχουμε προγράμματα που αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες για τους υποψηφίους στον κλάδο της Πληροφορικής και δίνουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν μια ουσιαστική και βιώσιμη πορεία στον χώρο της Τεχνολογίας.»

Για τις Tech Academies

Οι Tech Academies, δημιουργήθηκαν από τη ManpowerGroup Ελλάδας και περιλαμβάνουν μια σειρά από προγράμματα εκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ακριβώς τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους STEM, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν παραγωγικά σε ομάδες έργου από την πρώτη ημέρα της ένταξής τους. Στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε soft skills και άλλες δεξιότητες (όπως επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων), απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα και τέλος εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Σχετικά με τη ManpowerGroup™ 

Ο όμιλος ManpowerGroup® (NYSE: MAN), η κορυφαία παγκόσμια εταιρία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να μετασχηματιστούν σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο εργασίας αναζητώντας, αξιολογώντας, αναπτύσσοντας και διαχειριζόμενοι τα ταλέντα που τους επιτρέπουν να κερδίσουν. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ παράλληλα βρίσκουμε ουσιαστική, βιώσιμη απασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των brand μας - Manpower, Experis και Talent Solutions - δημιουργεί σημαντικά μεγαλύτερη αξία για υποψηφίους και πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές και το κάνει εδώ και 75 χρόνια. Αναγνωρίζουμε με συνέπεια τη διαφορετικότητά μας - ως το καλύτερο μέρος για να εργαστούμε για τις γυναίκες, την ένταξη, την ισότητα και την αναπηρία και το 2023 ο όμιλος ManpowerGroup ανακηρύχθηκε ως μια από τις πιο ηθικές εταιρίες στον κόσμο για 14η φορά - επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως «εταιρία επιλογής» για ταλέντα που αναζητούν εργασία.

Η ManpowerGroup στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998, όπου μέσα από το δίκτυο 2 υποκαταστημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων εντοπίζει σε όλο το φάσμα των βασικών κλάδων της οικονομίας, αξιολογεί, αναπτύσσει και διαχειρίζεται τα ταλέντα. Η ManpowerGroup Ελλάδας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας. 

Για εταιρίες: www.manpowergroup.gr   

Για υποψηφίους: www.manpower.gr  


Περιγραφή

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας, της μεγαλύτερης εταιρίας ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν εφεξής τον Επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι Tech Academies αποτελούν φορέα εκπαίδευσης και ως Συνεργάτης Στελέχωσης υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow με τον φιλόδοξο στόχο της εκπαίδευσης ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρίας μέχρι το τέλος του 2024.

Διαβάστε επίσης

Νέα
ManpowerGroup Παγκόσμια Μελέτη «Πράσινος Μετασχηματισμός με Προτεραιότητα τον Άνθρωπο»

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
DISFF in Athens

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Athens Pre Pride Party

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.