Ονειρικόν: Η νέα ελληνική εταιρία που δίνει έμφαση στη μυθοπλασία και τη φαντασία | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ονειρικόν: Η νέα ελληνική εταιρία που δίνει έμφαση στη μυθοπλασία και τη φαντασία



Ονειρικόν: Η νέα ελληνική εταιρία που δίνει έμφαση στη μυθοπλασία και τη φαντασία

Μία επιχείρηση που αφιερώνεται στην ψυχαγωγία μέσω προϊόντων μυθοπλασίας και φαντασίας, ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας STARTAB. Το Ονειρικόν επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικής μυθοπλασίας που ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικούς φανταστικούς τόπους.

Το Ονειρικόν, με στόχο τη διεθνή αγορά, δίνει έμφαση σε προϊόντα που αναπτύσσουν συναρπαστικές ιστορίες μυθοπλασίας. Βιβλία, παιχνίδια, graphic novels και άλλα εκτυλίσσονται σε έναν φανταστικό κόσμο που διακρίνεται για τον αληθοφανή και πειστικό τρόπο που έχει δημιουργηθεί.

Η επιχείρηση προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει, να επισκεφτεί και να εξερευνήσει αυτόν τον μαγικό κόσμο, παρέχοντας κάτι παραπάνω από διασκέδαση. Μέσα από κάθε προϊόν, το Ονειρικόν αποσκοπεί στο να προσφέρει όχι μόνο μια απλή αφήγηση, αλλά μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας κάθε φορά.

Ο Απόστολος Γιανναράς, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε για τη δική του εμπειρία στο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB: «Μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για να μάθω περισσότερα σχετικά με τις επιχειρήσεις και για να αρχίσω να επιτελώ στοχευμένα τους δικούς μου επιχειρηματικούς στόχους. Το γεγονός ότι αυτή η καθοδήγηση και το υλικό προσφέρεται δωρεάν είναι απίστευτο!»

Οι δημιουργίες της επιχείρησης αναμένεται να συναρπάσουν τους λάτρεις της μυθοπλασίας και της φαντασίας παγκοσμίως, προσφέροντας μια συναρπαστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Tο STARTAB στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία και να τους δοθεί ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σε γερά θεμέλια.

Το STARTAB υλοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Ο στόχος του STARTAB είναι να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της χώρας. Η εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων είναι πολύτιμα πλεονεκτήματα για την υποστήριξη start-ups που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση της οικονομίας. Το πρόγραμμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Περισσότεροι από 350 νέοι και νέες έχουν λάβει συμβουλευτική καθοδήγηση, ενώ 46 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει και έχουν παρουσιάσει επιτυχώς το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο startab.gr/apply-now. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές μέντορες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο startab.gr/mentors. Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν ως χορηγοί μπορούν να μάθουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Χρήσιμα Links STARTAB:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn

Χρήσιμα Links Corallia:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter | YouTube

Σχετικά με το STARTAB

Το STARTAB προσφέρεται εξ ολοκλήρου δωρεάν σε νέους και νέες ηλικίας 18-35 ετών που θέλουν να μετατρέψουν μια επιχειρηματική ιδέα σε επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες έχουν αρχικά την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις τάσεις της αγοράς και να αναπτύξουν την επιχειρηματική ιδέα τους μέσω ενός ολοήμερου Εργαστηρίου Ανάπτυξης Ιδεών και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν ένα 4ήμερο Διαδραστικό Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, όπου εξερευνούν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης. Μετά, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, λαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες προκειμένου να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και να δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο. Όσοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους μπορούν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στην Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων, μία ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων που αξιολογεί τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού σχεδίου του εκάστοτε συμμετέχοντα. Τέλος, οι συμμετέχοντες που φτάνουν σε αυτό το στάδιο και ιδρύουν την επιχείρηση, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιχειρηματική καθοδήγηση για ακόμη 12 μήνες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Όσοι συμμετέχοντες δεν συνεχίζουν με την ανάπτυξη μίας επιχειρηματικής ιδέας, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν workshops με στόχο την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους καριέρας και την ένταξή τους στον χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα διά ζώσης και ψηφιακής παρακολούθησης σε νέους και νέες από όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες: startab.gr

Σχετικά με το Corallia

Το Corallia είναι Μονάδα του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά και αποτελεί μη κερδοσκοπικό ΝΠΙΔ που επιτελεί κοινωφελείς αναπτυξιακούς σκοπούς. Το Corallia συστάθηκε το 2005 έχοντας ως όραμα μια Ελλάδα στην οποία «οι επιστήμες, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και ο πολιτισμός θα ανθίσουν» και ειδικότερους στόχους τη διάδοση της κουλτούρας της «Χαράς της Δημιουργίας» και την ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων «Innovation Made in Greece». Για την επίτευξη του οραματικού του στόχου, το Corallia έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με εστίαση στη(ν): ενίσχυση και διάδοση της καινοτομίας όλων των μορφών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διαμόρφωση κλάδων τεχνολογιών αιχμής και ολοκληρωμένων αλυσίδων αξίας με συγκριτικό πλεονέκτημα, τόνωση των δεσμών βιομηχανίας, πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων, δημόσιας διοίκησης και πολιτών, ανάπτυξη των εξαγωγών και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εξωστρέφειας, δημιουργία και διατήρηση θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και αναστροφή της διαρροής του ανθρώπινου δυναμικού, παροχή πληροφόρησης, έμπνευσης και κατάρτισης κυρίως σε θέματα επιχειρηματικότητας και υψηλής τεχνολογίας και επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα και στην καλλιέργεια σχέσεων με τη διασπορά, δημιουργία ολοκληρωμένων δομών υποστήριξης νέων επίδοξων επιχειρηματιών και δυναμικών επιχειρήσεων με ολοκληρωμένες υπηρεσίες θερμοκοιτίδας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης. Για την υλοποίηση των δράσεών του, το Corallia συνεργάζεται με πολλούς φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και με πάνω από 100 εθελοντές και εμπειρογνώμονες. Από τη δράση του έχουν ωφεληθεί άμεσα πάνω από 10.000 άνθρωποι, ενώ οι έμμεσα ωφελούμενοι ξεπερνούν τους 100.000 πολίτες. 25.000 άτομα ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα του Corallia. Περισσότερες πληροφορίες: corallia.org

Σχετικά με το Prince’s Trust International

Το Prince’s Trust International, ως μέρος του ομίλου φιλανθρωπικών οργανώσεων The Prince’s Trust Group, υποστηρίζει νέους σε όλο τον κόσμο από το 2015. Ιδρύθηκε από τον HM Βασιλέα Κάρολο Γ’ όταν ήταν ακόμη Πρίγκηπας της Ουαλίας για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση της νεανικής ανεργίας, βασιζόμενοι σε τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποστολή του Prince’s Trust International είναι να ενδυναμώσει τους νέους να μάθουν, να κερδίσουν χρήματα και να ευημερήσουν μέσω προγραμμάτων ανάπτυξης δεξιοτήτων και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, ώστε να διαπρέψουν επαγγελματικά και να αποκτήσουν ευκαιρίες απασχόλησης. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του με ένα παγκόσμιο δίκτυο εγχώριων συνεργατών, το Prince’s Trust International αναπτύσσει προγράμματα και παρεμβάσεις για να βοηθήσει τους νέους να χτίσουν το δικό τους μέλλον. Το Prince’s Trust International έχει δεσμευτεί να ενισχύει τις φωνές των νέων στην παγκόσμια σκηνή, θέτοντας τις ανάγκες τους στο επίκεντρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης των δράσεών του. Αυτό συμπληρώνει τις παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την ποιοτική εκπαίδευση και την αξιοπρεπή εργασία. Τα προγράμματα και οι παρεμβάσεις που παρέχονται από το Prince’s Trust International και τους εταίρους του υλοποιούνται πλέον σε 18 χώρες εντός της Κοινοπολιτείας, όπως επίσης και σε χώρες της Ασίας, της Αφρικής, της Καραϊβικής, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης. Από το 2015, το Prince’s Trust International έχει υποστηρίξει περισσότερους από 70.000 νέους σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες στο princestrustinternational.org.


Περιγραφή

Μία επιχείρηση που αφιερώνεται στην ψυχαγωγία μέσω προϊόντων μυθοπλασίας και φαντασίας, ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας STARTAB. Το Ονειρικόν επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικής μυθοπλασίας που ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικούς φανταστικούς τόπους.

Διαβάστε επίσης

Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ThinkBiz Academy: Η σπίθα της νεανικής επιχειρηματικότητας

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
STARTAB: Νέο ζαχαροπλαστείο White Pastry Shop – μοναδικές γεύσεις και φιλική προς το περιβάλλον πολιτική

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
MOMENTUM: μητέρες και επιχειρηματικότητα

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για τον μαθητικό διαγωνισμό αειφόρου επιχειρηματικότητας του Envolve Entrepreneurship

17 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.