Balkans & Black Sea Forum | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Balkans & Black Sea Forum



5ο Balkans & Black Sea Forum

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, 15 Φεβρουαρίου 2024

Το 5ο Balkans & Black Sea Forum με θέμα «Trading Arteries & Global Supply Chains at Stake» («Εμπορικές αρτηρίες και παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες σε κίνδυνο») λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Αυτή η καθιερωμένη διεθνής συνάντηση πραγματοποιείται σε περίοδο κατά την οποία συνεχίζεται, για τρίτο χρόνο, η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, και παράλληλα η νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή όχι μόνο διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες στην περιοχή, αλλά προκαλεί και τεράστιας κλίμακας αναστάτωση στις παγκόσμιες μεταφορές, στη ναυτιλία και στις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού.

Αποτέλεσμα των αναταράξεων αυτών είναι οι συνεχείς αυξήσεις τιμών προϊόντων και αγαθών, οι καθυστερήσεις μεταφοράς και παράδοσης προϊόντων, η ανησυχητική μείωση του κύκλου εργασιών συγκεκριμένων κλάδων, η αύξηση του πληθωρισμού και, κυρίως, η ενίσχυση του γενικότερου αισθήματος ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Τις εργασίες του 5ου Balkans & Black Sea Forum, το οποίο διεξάγεται με τη συνεργασία της πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, θα παρακολουθήσουν ­­–κατόπιν πρόσκλησης– διπλωμάτες, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και στελέχη επιχειρήσεων. Οι δύο κομβικές συνεδρίες έχουν αντίστοιχα θέμα «Γεωπολιτική, περιφερειακή συνεργασία και οι λιμένες της Ανατολικής Μεσογείου» και «Νέα τάξη και τάσεις συνδεσιμότητας».

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι οι Γενικοί Γραμματείς του International Transport ForumITF του ΟΟΣΑ και της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (UIC), κ.κ. Young Tae Kim και François Davenne αντίστοιχα, ο πρέσβης της Κίνας κύριος Junzheng Xiao, ο επικεφαλής Επενδυτικής Στρατηγικής της Τράπεζας Πειραιώς κύριος Λεκκός, ο πρόεδρος του ΟΛΠ ΑΕ κύριος Zenggang Yu, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών Εξωτερικής Πολιτικής από το ΥΠ.ΕΞ. του Καζακστάν πρέσβης Nurgaliyev, η σύμβουλος από τη Γραμματεία Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας με τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης κυρία Xiaoxi XIA, ο γενικός διευθυντής του Fudan Institute του Belt & Road and Global Governance κύριος Renwei Huang, η αντιπρόεδρος από το Πανεπιστήμιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Κίνας κυρία Jisheng Sun, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΣΕΠ πρέσβης ε.τ. κύριος Δημήτριος Ράλλης, ο διευθύνων σύμβουλος του Λιμένα Καβάλας κύριος Βλάχος, ο εκπρόσωπος του ΟΟΣΑ για τη ΝΑ Ευρώπη κύριος Bosshammer και άλλοι. Ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, τις εργασίες θα κηρύξει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Νίκος Παπαθανάσης.

Η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική, ενώ απόσπασμα των εργασιών θα είναι διαθέσιμο μετά τη συνάντηση στο YouTube του Balkans & Black Sea Forum.

BBSF, BBSF2024ΠρόγραμμαΟμιλητές

Facebook ◊ LinkedIn ◊ Twitter ◊ YouTube


Περιγραφή

Το 5ο Balkans & Black Sea Forum με θέμα «Trading Arteries & Global Supply Chains at Stake» («Εμπορικές αρτηρίες και παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες σε κίνδυνο») λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

Νέα
5th Balkans & Black Sea Forum

12 Φεβρουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.