14o InfoCom Security 2024 | 10 και 11 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

14o InfoCom Security 2024 | 10 και 11 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών



14o InfoCom Security 2024 | 10 και 11 Απριλίου | Ωδείο Αθηνών

Ο κρίσιμος ρόλος της κυβερνοασφάλειας στον υβριδικό κόσμο

Το 2024, για τους περισσότερους παγκόσμιους αναλυτές αλλά και πολλούς παράγοντες της ελληνικής αγοράς του ευρύτερου τομέα του IT, είναι μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για το cybersecurity, η οποία θα επιφέρει μια νέα δέσμη προκλήσεων και ευκαιριών.

Η 14η διοργάνωση του κορυφαίου event στην Ελλάδα για τον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας έρχεται για ακόμα μία χρονιά υπό την οργανωτική ευθύνη της Smart Press και με πυλώνα το ΙΤ Secrity Pro, με στόχο φέτος να αναδείξει όλες τις κρίσιμες πτυχές του σύγχρονου υβριδικού κόσμου –όπως αυτός έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια–, να αναλύσει τις σημαντικές τάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη διαχείριση της ασφάλειας, και να παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές, τις ολοκληρωμένες λύσεις, τις καινοτόμες υπηρεσίες και τις νέες κανονιστικές οδηγίες για την ενίσχυση της άμυνας των οργανισμών έναντι των αναδυόμενων εξελιγμένων απειλών.

Το 14ο InfoCom Security 2024 ( https://www.infocomsecurity.gr/ ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στον εξαιρετικό χώρο του Ωδείου Αθηνών το διήμερο 10-11  Απριλίου, αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να αποτελέσει την ετήσια κορυφαία συνάντηση της μεγάλης κοινότητας των στελεχών και επαγγελματιών στον τομέα της πληροφορικής και, φυσικά, της αγοράς του τομέα των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών της ψηφιακής ασφάλειας.

Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο event το οποίο θα καλύψει ένα διευρυμένο πεδίο θεμάτων μέσα από τις keynote ομιλίες, τις παρουσιάσεις και τα πάνελ συζήτησης που θα πραγματοποιηθούν στην ολομέλεια του αμφιθέατρου, τις αναλύσεις που θα εμβαθύνουν σε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στα παράλληλα workshops. Εκτός αυτών, θα υπάρξει, φυσικά, και δικτύωση και επαγγελματικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο όπου θα βρίσκονται τα booth των εταιριών οι οποίες θα συμμετάσχουν ως χορηγοί.

Το περιεχόμενο του InfoCom Security θα διαμορφωθεί, όπως πάντα, από κορυφαίους Έλληνες αλλά και ξένους ειδικούς, από θεσμικούς φορείς, παγκόσμιους οργανισμούς και, φυσικά, επαγγελματίες από εταιρίες που σχετίζονται ευρύτερα με τον τομέα της ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο, με την ανάπτυξη πολλών θεματικών αντικειμένων. Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της Ολομέλειας.

Στο InfoCom Security θα πραγματοποιηθεί παράλληλα μια σειρά από workshops που θα εμβαθύνουν σε τεχνολογίες και υπηρεσίες για την ψηφιακή προστασία επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το InfoCom Security, έχοντας την καθολική αναγνώριση από το σύνολο της συγκεκριμένης αγοράς, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες του χώρου καθώς και κορυφαία brands παγκόσμιας δραστηριότητας που υποστηρίζουν το event και συμμετέχουν στο περιεχόμενο και στην έκθεση. Δείτε εδώ τις εταιρίες που είναι χορηγοί και συμμετέχουν στον εκθεσιακό τομέα.

Η συμμετοχή για τους επισκέπτες του συνεδρίου είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή με συμπλήρωση των στοιχείων εδώ.


Περιγραφή

Το 2024, για τους περισσότερους παγκόσμιους αναλυτές αλλά και πολλούς παράγοντες της ελληνικής αγοράς του ευρύτερου τομέα του IT, είναι μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για το cybersecurity, η οποία θα επιφέρει μια νέα δέσμη προκλήσεων και ευκαιριών.

Διαβάστε επίσης

Νέα
3o Συνέδριο InfoCom Security Cy: Cybersecurity enable business transformation

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Νέο πρόγραμμα: Ασφάλεια και προστασία από κυβερνοεπιθέσεις κατά δικηγορικών γραφείων

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
11o Συνέδριο Infocom Security

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ΑΝΕΚ LINES: 2η Διαδραστική Ημερίδα για την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.