The Logistics Trade Show for the Balkans & SE Europe | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

The Logistics Trade Show for the Balkans & SE Europe



 

11-13 Απριλίου 2024 / Helexpo

The Logistics Trade Show for the Balkans & SE Europe

100 εκθέτες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια σας περιμένουν στην 1η Έκθεση για τη Βιομηχανία Logistics και Mεταφορών, 11-13 Απριλίου, στη ΔΕΘ-Helexpo

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 11 Απριλίου, ανοίγει στη ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη τις πύλες της η 1η έκθεση «Logistics & Transports Thessaloniki Expo», η οποία διοργανώνεται από την o.mind Creatives και η οποία θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου, στα Περίπτερα 8-9-10 και τους εξωτερικούς χώρους, με 100 εκθέτες να αναμένουν να τους γνωρίσετε!

Το πλήθος των εκθετών στην 1η κιόλας εκθεσιακή διοργάνωση του νέου expo event της o.mind Creatives αλλά και οι εκατοντάδες προεγγραφές από επιχειρήσεις των Βαλκανίων και των ευρύτερων χωρών της ΝΑ Ευρώπης αναδεικνύουν την έκθεση σε πραγματικό διαβαλκανικό ραντεβού του εμπορίου και της βιομηχανίας με την αγορά παροχής υπηρεσιών logistics, εμπορευματικών μεταφορών και εξοπλισμού Αποθήκης.

Υπό την αιγίδα τριών υπουργείων, με την ενεργή συμμετοχή των ΣΒΕ, ΣΕΒΕ και των επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, με χορηγό έκθεσης και εκθέτη τον ΟΛΘ ΑΕ, αλλά και συμμετοχές από όμορες βαλκανικές χώρες στα συνέδρια LOGI.C Conferences τα οποία θα διεξάγονται παράλληλα με 70 ομιλητές, η διοργάνωση επιτυγχάνει ένα πολλαπλό event υψηλού επιπέδου, το οποίο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για την παραγωγική οικονομία της Β. Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Σημαντικοί εκθέτες που προέρχονται από τους κλάδους μεταφορών και logistics, λιμένων και forwarding, σιδηροδρομικών και οδικών μεταφορών, εταιρίες εξοπλισμού αποθήκης, ανυψωτικών μηχανημάτων και αυτοματισμών, τεχνολογιών πληροφορικής καθώς και επαγγελματικών οχημάτων σάς περιμένουν στη «Logistics & Transports Thessaloniki Expo».

Παράλληλα με την έκθεση, το 3ήμερο θα πραγματοποιηθεί και το συνέδριο LOGI.C Conferences, γνωστό και αναγνωρισμένο από την αγορά του για πάνω από μία δεκαετία. Φορείς όπως το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, η Ελληνική Εταιρεία Logistics Β. Ελλάδος, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, η OPTILOG Advisory Services, η ΟΦΑΕ, η συμβουλευτική Mentor Chain αλλά και η Διεύθυνση Τελωνείων Β. Ελλάδος της ΑΑΔΕ διοργανώνουν θεματικές πάνελ στο πλαίσιο των LOGI.C Conferences.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη «Logistics & Transports Thessaloniki Expo», τις ίδιες ημέρες, στα περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ-Helexpo, πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON» με τιμώμενη χώρα την Πολωνία.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη δωρεάν είσοδό σας με την προσωπική σας πρόσκληση και να δείτε το πρόγραμμα των Συνεδρίων LOGI.C Conferences στο https://logistics-expo.gr/


Περιγραφή

100 εκθέτες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια σας περιμένουν στην 1η Έκθεση για τη Βιομηχανία Logistics και Mεταφορών, 11-13 Απριλίου, στη ΔΕΘ-Helexpo

Διαβάστε επίσης

Νέα
THE LOGISTICS TRADE SHOW FOR THE BALKANS & SE Europe

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
2η Real Estate Expo North: Ανακαλύψτε την επόμενη επενδυτική ευκαιρία σας στη Θεσσαλονίκη!

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Γνωρίστε τους εκθέτες της ECDM Expo North 2023

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Image + Tech Expo & Photovision 2019

04 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.