Η επιλογή επαγγέλματος γίνεται επιστήμη στο Athens Science Festival 2024 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Η επιλογή επαγγέλματος γίνεται επιστήμη στο Athens Science Festival 2024



Η επιλογή επαγγέλματος γίνεται επιστήμη στο Athens Science Festival 2024

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 16 έως τις 21 Απριλίου 2024, με θέματα, εκθέματα και δράσεις για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα.

Το Athens Science Festival κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και, με κεντρικό σύνθημα «Tales of Change», έρχεται να μας «αφηγηθεί» καθηλωτικές Ιστορίες Αλλαγής που διαμορφώνουν το παρόν μας με ορίζοντα το μέλλον. Ιστορίες από τον κόσμο της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, με επίκεντρο τις πλέον κρίσιμες προκλήσεις της εποχής μας. Και η επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη θεματολογία του.

Είτε σκέφτεστε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας είτε μόλις αποφοιτήσατε και ετοιμάζεστε να εισέλθετε για πρώτη φορά στον επαγγελματικό στίβο, οι δυσκολίες και οι προκλήσεις στην εύρεση εργασίας είναι συχνά κοινές για όλους. Στο πλαίσιο αυτό, στο Athens Science Festival 2024 θα βρείτε μια σειρά από workshops που ανάγουν την επιλογή επαγγέλματος σε επιστήμη: Θα σας δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις, και θα σας «οπλίσουν» με εργαλεία προκειμένου να (επαν)εκκινήσετε την επαγγελματική σας πορεία με επιτυχία.

Γίνε τώρα επιχειρηματίας του αύριο

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB πραγματοποιείται από τη Μονάδα Corallia του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά», με την υποστήριξη του Prince’s Trust International. Στο workshop «Γίνε τώρα επιχειρηματίας του αύριο», θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για ένα δωρεάν πρόγραμμα mentoring. Εάν είστε μεταξύ 18 και 35 ετών, άνεργοι ή μερικώς απασχολούμενοι, αν δεν έχετε ήδη κάποια επιχείρηση, αλλά διαθέτετε δικαίωμα ίδρυσης εταιρίας στην Ελλάδα καθώς και μια επιχειρηματική ιδέα που θα θέλατε να αναπτύξετε, τότε το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 19:00-19:50 | Δεξαμενές Καθαρισμού

Από την επιστήμη στην αγορά σε 6 βήματα

Πώς μπορούν οι επιστήμονες να διαμορφώσουν τον τρόπο που ζούμε, τρεφόμαστε, επικοινωνούμε, παραμένουμε υγιείς, επιχειρούμε; Τι χρειάζεται για να μεταφέρουμε το επιστημονικό έργο από το εργαστήριο στην πραγματική οικονομία;

Η ομάδα της Science-2-Business θα σας οδηγήσει στη διαδρομή από την επιστήμη στην επιχειρηματική πραγματικότητα μέσα από το workshop «Από την επιστήμη στην αγορά σε 6 βήματα». Αξιοποιώντας ιστορίες που εμπνέουν, κουίζ και προσομοιώσεις με παιχνίδι ρόλων, θα ανακαλύψετε τα βήματα με τα οποία κάθε επιστημονικό επίτευγμα μεταφέρεται στην οικονομία βελτιώνοντας τη ζωή μας.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 20:00-20:50 | Δεξαμενές Καθαρισμού

Θέλετε περισσότερα «Tales of Change»; Το Athens Science Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 16 έως τις 21 Απριλίου 2024 με διαδραστικά εκθέματα, εντυπωσιακά πειράματα, workshops για παιδιά και για ενηλίκους, διαλέξεις και βιωματικές δράσεις. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και κλείστε σήμερα θέση!

Το Athens Science Festival 2024 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το British Council και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών, καθώς και με την υποστήριξη της COSMOTE ως μεγάλου χορηγού.


Περιγραφή

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 16 έως τις 21 Απριλίου 2024, με θέματα, εκθέματα και δράσεις για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Μια National Geographic αποστολή στο Athens Science Festival 2024 και μια υδρόγειος στην καρδιά της Αθήνας!

08 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
word.synergasies
Career Design

08 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Athens Science Festival «Διαμόρφωσε το μέλλον σου»|«Shape your future»

08 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Οι Science Reactors στο Athens Science Festival με το stand up «Face to Face Science»

08 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Athens Science Festival Διαμόρφωσε το μέλλον σου» / Shape your future

08 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.