RENAISSANCE: Μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

RENAISSANCE: Μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα!



Μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα!

Το TEDx Mavili Square by Terracom επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με θέμα το RENAISSANCE το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square μαζί μας θα βρίσκεται ο μοναδικός Νίκος Αρβανίτης, ο οποίος αν και γνωστός για τη συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές και  κινηματογραφικές παραγωγές, θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε μέσα από την ερμηνεία του σε μονόλογο αρχαίου δράματος. Στον κλάδο της μουσικής παραγωγής, στην κεντρική σκηνή του  TEDx Mavili Square, θα βρίσκεται η Lila, η πλέον πιο γνωστή ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων. Συνεχίζοντας, θα ανακαλύψουμε πώς ο άνθρωπος μπορεί να αναγεννηθεί μετά από μια απρόσμενη και τραγική τροπή που πήρε η ζωή του, μέσα από την ξεχωριστή ομιλία της Ντίνας Μαγδαλιανίδη. Η αποδοχή του εαυτού μας και της διαφορετικότητάς μας είναι ο πυρήνας της αλλαγής και της αποδοχής των άλλων, γεγονός που θα αναπτύξει μέσα στην ομιλία του ο Γιώργος Στάθης. Τέλος, μέσω της διάκρισής του από το «Unfold you X», το iGEM Ioannina, εκπροσωπούμενο από τη Social Media and Human Resources Manager Ιφιγένεια Τυχηρού-Ανυφαντή  θα προβληματίσει για την έννοια της «Βιοπροκατάληψης».

Στο corporate stage του φετινού TEDx Mavili Square 2024 θα παρουσιαστούν περισσότερες από 9 ομιλίες των μεγαλύτερων ελληνικών και παγκόσμιων εταιριών. Η Terracom SA, με περισσότερους από 1.200 πελάτες σε 90 χώρες, έρχεται να μας μιλήσει για το ταξίδι της και πώς κατάφερε να πάει From Local to Global. Ως ένα από τα καλύτερα workplace στη χώρα, η Deloitte, θα αναδείξει τη σημασία του Feedback. Στόχος της ΕΥ, σε συνεργασία με περισσότερες από 150 χώρες, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Το Πλαίσιο, μια 100% ελληνική εταιρία, έχει ψηφιστεί 3 φορές Great Place to Work και οι εκπρόσωποί του θα μας μιλήσουν για το «Growth in Gen Z». Συνεχίζοντας, η TeamViewer, ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας, έρχεται με ένα ουσιαστικό workshop με θέμα την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Με θέμα ομιλίας Truth or…Data, η PwC, η εταιρία των 300.000 εργαζομένων παγκοσμίως, θα μας επισημάνει τη σημασία των data στην καθημερινότητά μας. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες αλουμινίου και χάλυβα στην Ευρώπη, η Simpas Live Better μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της το αμερικάνικο όνειρο. Τέλος, η Natech θα βρίσκεται μαζί μας με θέμα ομιλίας «From Zero to Hero, unlocking extraordinary banking».

Παράλληλα θα υπάρχουν panel συζητήσεων, παράλληλες δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Επιπλέον, περισσότερα από 15 Career booth και  διαδραστικά workshop θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και λάβετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

Social media platforms:

Facebook: www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Site: www.tedxmavilisquare.com/

Instagram: www.instagram.com/tedxmavilisquare/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tedxmavilisquare

YouTube: www.youtube.com/TEDxMaviliSquare

TikTok: www.tiktok.com/@tedxmavilisquare/

Twitter: www.twitter.com/TEDxMaviliSq

Spotify: https://open.spotify.com/user/31up2agtun443yhndvenntcrdoym


Περιγραφή

Το TEDx Mavili Square by Terracom επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με θέμα το RENAISSANCE το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Το TEDx Mavili Square 2024 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

15 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
TEDx Mavili Square by Terracom: Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα!

15 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
«Ημέρα Καριέρας 2024» στις 23 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

15 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
TEDx Mavili Square by Terracom: Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα!

15 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
15η HEALTH EXPO ATHENS, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024

15 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.