Η Goodfairy παρουσιάζει το νέο της πρόσωπο: Rebranding με επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινό καλό | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Η Goodfairy παρουσιάζει το νέο της πρόσωπο: Rebranding με επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινό καλόΗ Goodfairy παρουσιάζει το νέο της πρόσωπο: Rebranding με επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινό καλό

Η Goodfairy Insurance, η βραβευμένη startup και μέλος του Elevate Greece, η οποία συστήθηκε πέρσι στο ευρύ κοινό μέσω του Dragon’s Den, αποκάλυψε τη νέα της εταιρική ταυτότητα σηματοδοτώντας μια συναρπαστική νέα φάση στην πορεία της.

Με το νέο λογότυπο και την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, η Goodfairy Insurance θέλει να συστηθεί στο κοινό ως η «ασφάλεια που κάνει… καλό!».

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη Τρυφωνόπουλο, CMO της Goodfairy Insurance, το νέο μας λογότυπο συμβολίζει την αρμονική συνύπαρξη ατομικού και συλλογικού οφέλους. Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας μέσω της Goodfairy συνδυάζει αξιόπιστη κάλυψη σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα συμβάλλει σε έναν ευγενή σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων μας δωρίζεται σε οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

Τα χρώματα και ο σύγχρονος σχεδιασμός της νέας εταιρικής ταυτότητας αντιπροσωπεύουν την αφοσίωση στην καινοτομία και την ιδέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με στόχο τη μετατροπή της ασφάλισης του αυτοκινήτου μας από μια απλή υποχρέωση σε ένα αναγκαίο καλό!

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της Goodfairy (www.goodfairy.gr) είναι ήδη διαθέσιμη προσφέροντας μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, με εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και τις υπηρεσίες της.

Σχετικά με την Goodfairy

Η Goodfairy Insurance είναι η πρώτη online πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων η οποία λειτουργεί με το μοντέλο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Συνεργάζεται με 11 ασφαλιστικές εταιρίες και 50 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Όταν κάποιος ασφαλίσει το όχημά του μέσω της Goodfairy, κάνει μια δωρεά στην οργάνωση που έχει επιλέξει ο ίδιος, ίση με τη μισή προμήθεια που λαμβάνει η Goodfairy από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες. Η δωρεά γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον ίδιο και επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Μπορείτε και εσείς να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το ποσό της δωρεάς που αντιστοιχεί στην ασφάλιση του δικού σας οχήματος: https://www.goodfairy.gr/online-insurance-quote.


Περιγραφή

Η Goodfairy Insurance, η βραβευμένη startup και μέλος του Elevate Greece, η οποία συστήθηκε πέρσι στο ευρύ κοινό μέσω του Dragon’s Den, αποκάλυψε τη νέα της εταιρική ταυτότητα σηματοδοτώντας μια συναρπαστική νέα φάση στην πορεία της.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Elevate Greece: Η πύλη της καινοτομίας άνοιξε

11 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.