«Το χαρτόκουτο» στο φετινό Don’t drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

«Το χαρτόκουτο» στο φετινό Don’t drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας«Το χαρτόκουτο» στο φετινό Don’t drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας 

Στο φετινό Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας Dont drop που διοργανώθηκε στις 15 και 16 Μαΐου 2024 από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων υλοποιήθηκε μια ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Το χαρτόκουτο» από τη συγγραφέα του βιβλίου «5 Ιστορίες για Μουσεία και Σχολεία και κάθε ηλικία» των εκδόσεων Ηλιαχτίδα, Ζωή Χασιώτη. Μαθητές ηλικίας 6 ετών και άνω είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη σημασία της ανακύκλωσης στη ζωή μας μέσα από πρωτοποριακές παιγνιώδεις δραστηριότητες με παράλληλη διαδραστική αφήγηση της ιστορίας «Το χαρτόκουτο». Το πρόγραμμα αυτό έχει υλοποιηθεί σε πάρα πολλούς χώρους εκπαίδευσης και πολιτισμού με αφορμή την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βιβλίου λαμβάνοντας τη θετική αποδοχή χιλιάδων μαθητών και εκπαιδευτικών. Η Ζωή Χασιώτη έχει γράψει κι άλλα δύο βιβλία για παιδιά: «Ο Χαρταετός της Συγγνώμης» (εκδόσεις Ηλιαχτίδα) και «Η μεταξωτή κλωστή» (εκδόσεις Κέφαλος). Τα βιβλία της μπορείτε να τα βρείτε στα ηλεκτρονικά καταστήματα των εκδόσεων και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας (π.χ. Public, Πολιτεία, Books2u, Λαβύρινθος, Eurobooks, CaptainBook.gr, Santi Book Art).


Περιγραφή

Στο φετινό Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας Don’t drop που διοργανώθηκε στις 15 και 16 Μαΐου 2024 από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων υλοποιήθηκε μια ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Το χαρτόκουτο» από τη συγγραφέα του βιβλίου «5 Ιστορίες για Μουσεία και Σχολεία και κάθε ηλικία» των εκδόσεων Ηλιαχτίδα, Ζωή Χασιώτη.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1o Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής»

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής»

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.