10ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

10ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών10ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ),

του Δήμου Αθηναίων, της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID)

Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου

(Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 – 21:00)

Με δύο μοναδικές, διαφορετικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024) κορυφώνεται η διοργάνωση του 10ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Με τις σαγηνευτικές χορογραφίες του Bollywood αλλά και το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατούν, η ιδρύτρια της 1st Bollywood Dance Academy Greece Άννα Δημητράτου και o διεθνούς φήμης Ινδός χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος Sumon Rudra, πλαισιωμένοι από τα μέλη της Ακαδημίας και πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων και χορευτών, μας οδηγούν σταδιακά από τη χορευτική παράδοση Ανατολής και Δύσης έως τη μετεξέλιξη της παράδοσης αυτής στις μέρες μας. Έτσι, θα γίνουμε όλοι «μύστες» της αέναης χορευτικής δημιουργίας μεταδίδοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω από όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση.

Μεγάλα ονόματα, όπως o επαγγελματίας χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος Kumar Sharma και οι Kathak Rockers από την Ινδία, η Colleena Shakti από ΗΠΑ-Ινδία, η Leena Patel με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Kinga Malec από την Πολωνία, η διάσημη χορογράφος και χορεύτρια Sneha Mistri από την Ισπανία, o χορευτής και χορογράφος Bollywood Amine Amoura από τη Γαλλία, ο Pavan Prasad με τους D4Dance από τη Γερμανία, η Mélodie Toussaint από τη Γαλλία, η Stuti Aga από την Ελβετία, καθώς και μεγάλα χορευτικά γκρουπ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι VAMos Dance Academy, το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση, η ομάδα Flamenco Solea, η Indradance Academy από τη Ρουμανία, ο πολιτιστικός σύλλογος «Καύκασος» με Γεωργιανούς χορούς, το σωματείο ελληνικών χορών και λαογραφικών ερευνών «Ελληνική παράδοση», το γκρουπ Tarantalma με χορούς από την Κάτω Ιταλία, και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και ομάδες χορού θα ταξιδέψουν τους θεατές στον μαγικό κόσμο του χορού και της κίνησης.

* Κατά τη διάρκεια των δύο μεγάλων παραστάσεων του Φεστιβάλ, θα είναι κοντά μας η περιβαλλοντική οργάνωση «Greenpeace», το σωματείο περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων «Stray.gr» και η εταιρεία αρωγής παιδιών με αναπηρία και καρκίνο «Βήμα Ζωής».

Θα λειτουργεί επίσης μίνι bazaar και θα μπορείτε να απολαύσετε ινδικό φαγητό από το φημισμένο εστιατόριο Indian Chef.

Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ (28-30 Ιουνίου 2024), θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού από μεγάλους δασκάλους, ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, ένα χαρούμενο πάρτι καλωσορίσματος και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression και τη 1st Bollywood Dance Academy Greece, σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Δήμου Αθηναίων, της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID).

Eίσοδος               15 ευρώ (1 παράσταση)

20 ευρώ (2 παραστάσεις)

Πληροφορίες

Τηλ.: 210 9735 888 | www.bollywoodfestival.gr | [email protected]

Προπώληση εισιτηρίων

 


Περιγραφή

Με δύο μοναδικές, διαφορετικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024) κορυφώνεται η διοργάνωση του 10ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Νέα
10o Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
10ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών Χορών

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Our Festival 9

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
9ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
9ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

17 Ιουνίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.