Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΑΕ

ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 108

Εταιρία

ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΑΕ

Κλάδος

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://nea-gnosi.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ κληρονόμησε 22 έτη εμπειρίας στην εκπαίδευση. Μια μακρά και ανοδική πορεία που συνέβαλλε στην επιτυχία πάνω από 10.000 σπουδαστών.

Όλη αυτή την περίοδο, έχοντας πλέον διαπιστώσει και εμπράκτως ότι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επικοινωνία της αγοράς εργασίας, των εκπαιδευτικών φορέων και των πολιτών είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε εργαζόμενο αλλά και για το ευοίωνο μέλλον μιας επιχείρησης, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και παροχή των πλέον σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αμφίδρομης και εξατομικευμένης επικοινωνίας, στους τομείς της εκπαίδευσης ενηλίκων και εργασιακής τους αποκατάστασης. Η επιχειρηματική δράση της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ επεκτείνεται και στην αέναη προσπάθειά της να λειτουργεί πρωτίστως, ως κοινωνικά ευαίσθητος φορέας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και συμμετέχουμε ενεργά σε προσπάθειες υποστήριξης όλων των εργαζομένων ή μη αλλά και των κοινωνικά ευαίσθητα ομάδων.

 

Το όραμά μας

Το Όραμά μας

oramaΌραμα μας είναι να αποτελέσει η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ το εφαλτήριο ποιοτικής και σύγχρονης γνώσης, τροφοδοτώντας τους σπουδαστές της με όλα τα απαραίτητα εφόδια και προσόντα, διευρύνοντας τους ορίζοντες τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη της προσωπικής και επαγγελματικής τους ισορροπίας.

Οι άνθρωποί μας

 

Οι Άνθρωποί μας

 

our-peopleΟι άνθρωποι μας: Στο σύγχρονο περιβάλλον που χαρακτηρίζει τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η φιλικότητα, η πρωτοβουλία, η ανάπτυξη και η επιχειρηματικότητα είναι κοινοί στόχοι των συνεργατών μας και του εταιρικού μας οράματος.

 

Οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της και πηγή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της. Κατέχουν γνώσεις και εμπειρία απαραίτητα εφόδια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις καθημερινές επαφές τους με τους σπουδαστές αλλά και με τους συνεργάτες μας.

 

Ωστόσο, οπαδοί της «Δια βίου Μάθησης» εφαρμόζουμε με επιμέλεια τις αρχές της εταιρικής κοινωνική μας ευθύνης επενδύοντας στους ανθρώπους μας μέσα από την συνεχή εκπαίδευση τους.

 

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.