Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

BYTE COMPUTER ABEE

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 98 & ΤΡΙΒΟΛΗ

Εταιρία

BYTE COMPUTER ABEE

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.byte.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

H BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ (www.byte.gr ) αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στον ιδιωτικό τομέα με δυναμική παρουσία πάνω από 25 χρόνια στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα, η ΒΥΤΕ εντάσσεται στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής σε ότι αφορά την ανάληψη έργων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ο οποίος καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της εθνικής μας οικονομίας.

Παράλληλα, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της ΒΥΤΕ ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας και επεκτείνονται με σταθερά βήματα στον Ευρωπαϊκό χώρο σε χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σερβία.

Στόχος της ΒΥΤΕ, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι να μετατρέπει σε μετρήσιμο επιχειρηματικό αποτέλεσμα τις επενδύσεις που πραγματοποιούν οι πελάτες της σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Οι κύριοι άξονες δραστηριοποίησης της εταιρείας στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) συνοψίζονται στα εξής:

  • Ολοκλήρωση Συστημάτων
  • Ανάπτυξη Εξειδικευμένων Εφαρμογών
  • Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Η ΒΥΤΕ είναι πιστοποιημένη κατά το Διεθνές Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9001: 2008), από τον Διεθνή Οργανισμό TUV-Austria, καθώς επίσης και κατά το Διεθνές Πρότυπο για την Διαχείριση της Ασφάλειας Πληροφοριών (ISO 27001: 2005),  επισφραγίζοντας τη πολυετή προσήλωσή της στην ποιότητα, την άριστη υποστήριξη των πελατών της και την δημιουργία και συνεχή βελτίωση του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού της.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.