Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

ΘΕΣΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Εταιρία

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Κλάδος

Βιομηχανίες

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.aggelakis.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

IΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η οικογένεια Αγγελάκη άρχισε να ασχολείται με την πτηνοτροφία το 1962. Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν μια μικρή οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σταδιακά, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά άλλαξαν και οι νέες, μεγαλύτερες απαιτήσεις οδήγησαν στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης και στην εξέλιξή της σε μια σύγχρονη, καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα.

Το 1992 ιδρύθηκε η Αγγελάκης Α.Ε. και κατασκευάστηκε ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην περιοχή του Πούρνου Εύβοιας. Η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, μπήκαν δυναμικά στην επιχείρηση και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ανέλιξη της Αγγελάκης Α.Ε. σε μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής νωπού κοτόπουλου.

Σήμερα, τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης.

Φιλοσοφία
Το καταναλωτικό κοινό, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του που συνεχώς αλλάζουν σύμφωνα με τις ταχύτατες εξελίξεις στο διεθνή διατροφικό χάρτη, οδηγεί και καθορίζει τις επιλογές της Αγγελάκης Α.Ε. Η θέση της εταιρείας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι βασίζεται στα παρακάτω:

  • Σεβασμός στο συνάνθρωπο
  • Άντληση γνώσης και εμπειρίας από την παράδοση
  • Προσήλωση στις αξίες της επιχείρησης
  • Συνεχής ανανέωση μεθόδων και προϊόντων ανάλογα με τις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις
  • Έμφαση στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας

Στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. το παραδοσιακό «δένει» αρμονικά με το μοντέρνο και αυτό που συνηθίζουμε να λέμε αναλύοντας τη φιλοσοφία μας είναι πως «δεν είμαστε βιομηχανία με την κλασσική έννοια του όρου, είμαστε οι ίδιοι οι παραγωγοί». Οι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς νέες γεύσεις με βάση το κοτόπουλο ακολουθώντας τα μοντέρνα gourmet trends της εποχής. Παράλληλα όμως θέλουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και ποιότητα και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. Οι καταναλωτές που προτιμούν τα προϊόντα Αγγελάκης λένε χαρακτηριστικά πως «θυμίζουν μαμά»...

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.