Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

elounda beach & elounda bay palace

ΕΛΟΥΝΤΑ

Εταιρία

elounda beach & elounda bay palace

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.eloundabeach.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ:

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της ΗΛΙΟΣ Α.Ε. αποτελούνται από δυο πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων το Elounda Beach και το Elounda Bay Palace, ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο και πλήθος εγκαταστάσεων και περιφερειακών δραστηριοτήτων που περιβάλλονται από εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης και υποδομής βοηθητικούς και ελεύθερους χώρους, σε μια ιδιόκτητη οικοπεδική έκταση 200 στρεμμάτων. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στο νομό Λασιθίου Κρήτης, σε απόσταση 75 χιλιομέτρων από το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου, 9χλμ. από την πόλη του Αγίου Νικολάου και 2χλμ. από το χωρίο Ελούντα.

Και τα δύο ξενοδοχεία είναι μέλη διεθνών αλυσίδων πολυτελών ξενοδοχείων, όπως τα Leading Hotels of the World, Preffered Hotels and Resorts Worldwide, Small Luxury Hotels of the World, Concorde Hotels και Summit Hotels.

Το 1998 και 1999, το Elounda Beach ήταν το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που συμπεριλήφθηκε στη Χρυσή Λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο σύμφωνα με το διακεκριμένο αμερικάνικο περιοδικό Conde Nast Traveler, ενώ το 2000 το Elounda Beach και το Elounda Bay Palace ήταν τα πρώτα ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την Αμερικάνικη Ακαδημία Τουριστικών Επιστημών με 10 συνολικά βραβεία Five Star Diomond Award.

Τα ξενοδοχεία μας αποτελούν συνώνυμο πολυτελών διακοπών, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αλλά και θερμής φιλοξενίας. Εξάλλου φιλοσοφία μας ήταν και είναι η απόλυτη ποιότητα των υπηρεσιών και η μέγιστη φροντίδα των πελατών μας.

Με την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι μας αποτελούν την πιο σημαντική πηγή της επιτυχίας μας και με βασικό προσανατολισμό στην παροχή υψηλής ποιότητας στις υπηρεσίες μας, η ΗΛΙΟΣ α.ε. προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους υποψήφιους εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν την γνώση και την εμπειρία τους σε δυο από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στον κόσμο.

ΗΛΙΟΣ Α.Ε. 720 53 ΕΛΟΥΝΤΑ-ΚΡΗΤΗ: Τηλ.2841067000, 2841063000, Fax:2841041587

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αμερικής 19, 10672 Αθήνα, Τηλ. 2103607120, Fax:2103603392

9 Αγγελίες της εταιρίας elounda beach & elounda bay palace

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.