Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

MULTIPART ΑΕ

23ο ΧΛΜ ΝΕΟΑΚ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Εταιρία

MULTIPART ΑΕ

Κλάδος

Κλάδος Αυτοκινήτου

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.multipart.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

H Multipart Α.Ε, «γεννήθηκε» από την εξαγορά  της «Ν. Λινάρδος Α.Ε» και τη συγχώνευση της δραστηριότητας των ανταλλακτικών της «Ι.Ε.Κοντέλλης Α.Ε»,μητρικής εταιρείας του ομίλου.

120 άνθρωποι, εργάζονται στην Μultipart Α.Ε με κύριο αντικείμενό τους, τη διαχείριση 77 χιλιάδων διαφορετικών κωδικών ανταλλακτικών, το απόθεμα των οποίων φθάνει τα €7.500.000.Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Ελευσίνα σε ιδιόκτητο οικόπεδο 50 στρεμμάτων (50.000m2 ) επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.Η κεντρική αποθήκη 10.000 m2  σε 3 επίπεδα παρέχει όλες τις προδιαγραφές μίας εξελιγμένης δραστηριότητας logistics ανταλλακτικών.

Καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών παίζουν τα 6 υποκαταστήματα, στην Αττική 2, στη Θεσσαλονίκη , Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης.Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μέσω της εταιρείας Multipart D.O.O. και έχει έδρα τα Σκόπια.

Η Multipart Α.Ε. είναι μέλος της Group Auto International. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα buying groups με έδρα το Παρίσι, είκοσι επτά  (27) μέλη σε όλη την Ευρώπη και συνολικό τζίρο 1,2 δις €.

Στον τομέα της μηχανοργάνωσης χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο προηγμένα μηχανογραφικά συστήματα, το J.D.Edwards της Oracle,μέσω του οποίου εξασφαλίζεται:

  • On-line τιμολόγηση, εισαγωγές, παραγγελίες,
  • Warehouse  Management
  • On-line σύνδεση με προμηθευτές και υποκαταστήματα
  • On-line σύνδεση με τους πελάτες μας με δυνατότητα πολλαπλών παροχών
  • Hμερήσια-εβδομαδιαία-μηνιαία-ετήσια αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να εξελισόμεθα συνεχώς σε υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης, γρήγορες και αποδοτικές παραδόσεις, αλλά και να βάλουμε τον πήχη ψηλότερα στον ανταγωνισμό της αγοράς σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε και στο επίπεδο της εκπαίδευσης του δικτύου διανομής ανταλλακτικών αλλά και του δικτύου επισκευαστών με στόχο την τεχνική και ποιοτική εξέλιξη του κλάδου.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.