Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

AXIA HOTEL MANAGEMENT MON IKE

ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 29Γ

Εταιρία

AXIA HOTEL MANAGEMENT MON IKE

Κλάδος

Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις

Ιστοσελίδα

https://www.axiahospitality.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Axia Hospitality που καινοτομεί στον ξενοδοχειακό χώρο, ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων, τα IDS (συστήματα κρατήσεων μέσω internet) και τη διαχείριση εσόδων.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία στo χώρο της φιλοξενίας, την παροχή συμβουλών στον τομέα των κρατήσεων και στα ξενοδοχεία γενικότερα, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τον συνεργάτη μας να αποκτήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς επίσης να επιτύχουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης  αλλά και τη δημοτικότητά της.

Στόχος της AXIA, είναι να αυξήσει την πληρότητα και τα έσοδα της επιχείρησης σας, επιτυγχάνοντας αύξηση της μέσης τιμής, μειώνοντας παράλληλα το κόστος εργασίας.

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση από μεγάλους τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως, η AXIA HOSPITALITY θα οδηγήσει την επιχείρηση σας στην πρώτη γραμμή της τουριστικής αγοράς και σε υψηλή θέση στα Online συστήματα κρατήσεων.

Σας παρέχει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους για τη λειτουργία της επιχείρησης σας ενώ το δίκτυό συνεργατών, μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας που γνωρίζει την αγορά στην οποία ανήκει η επιχείρηση σας, θα συνεργαστεί με σας για να προσαρμόσει τις στρατηγικές και να παρέχει λύσεις σχεδιασμένες για τη δική σας επιχείρηση.

Με την AXIA θα έχετε προσωποποιημένες υπηρεσίες στο κομμάτι των κρατήσεων, με τους συνεργάτες μας να σας υποστηρίζουν στην τοπική αγορά, λαμβάνοντας υπόψη τους δικούς σας στόχους.

 

2 Αγγελίες της εταιρίας AXIA HOTEL MANAGEMENT MON IKE

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.