Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

E-GATE

Δ.ΡΑΛΛΗ 37 ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ

Εταιρία

E-GATE

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

https://www.e-gate.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η E-Gate ιδρύθηκε στις 18/12/2018. Κύριο αντικείμενό της η εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών στην ελληνική αγορά.

Το e-gate.gr παρέχει σήμερα σε χιλιάδες χρήστες την δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας με πολύ χαμηλές τιμές, άνεση και απόλυτη ασφάλεια.

H E-Gate έχει συνεργαστεί και έχει προμηθεύσει με προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας τους μεγαλύτερους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας.

Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας μέχρι και σήμερα,υπάρχει άμεση συνεργασία με τους μεγαλύτερους διανομείς αλλά και κατασκευαστές ειδών πληροφορικής.

Τα προϊόντα

H E-Gate διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές E-gate καθώς και επώνυμα προϊόντα πληροφορικής συνοδευόμενα από μια τεράστια ποικιλία σύγχρονων περιφερειακών.

Η ιδιαίτερα εξελιγμένη σειρά E-gate PC’s, η οποία ανανεώνεται συνεχώς με προϊόντα τελευταίας γενιάς, απαρτίζεται από μια γκάμα υπολογιστών ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη.

Παράλληλα με την συναρμολόγηση και τη διάθεση Η/Υ, εξαρτημάτων & περιφερειακών, η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των ηλεκτρονικών και ψηφιακών προϊόντων αιχμής, αναλωσίμων καθώς και μια πολύ μεγάλη ποικιλία μηχανών γραφείου (φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, fax κτλ.).

Η E-Gate σήμερα διαθέτει μια εμπορεύσιμη γκάμα ειδών ψηφιακής τεχνολογίας αποτελούμενη από 15.000 και πλέον προϊόντα.

* Οι φωτογραφίες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ενδεικτικές.

Οι ανάγκες

Όσο η τεχνολογία προχωρά αλματωδώς οι ανάγκες των χρηστών πληροφορικής αλλά και των επιχειρήσεων αυξάνονται και τροποποιούνται σημαντικά.

Το έμψυχο δυναμικό της E-Gate είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό να μεταφέρει όλη την γνώση στους ανθρώπους που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.

Ο στόχος

Σημείο αιχμής της E-Gate, αποτελεί η ουσιαστική αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση αλλά και η υποστήριξη μετά από την πώληση.

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε άμεση και έγκυρη υποστήριξη, συστήθηκε το πολύ καλά οργανωμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει την υποστήριξη και συντήρηση του εξοπλισμού πληροφορικών συστημάτων των πελατών.

Η E-Gate επενδύει αδιάλειπτα στην ενημέρωση και επιμόρφωση των τεχνικών στελεχών αλλά και των πωλητών της πάνω σε νέες τεχνολογίες και τα νέα προϊόντα.

Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα και να παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τις ανάγκες σας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.