Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

GLORIA

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 120

Εταιρία

GLORIA

Κλάδος

Λιανικό Εμπόριο

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://gloria.gr/joomla/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ ιδρύθηκε το 1976, αρχικά ως ομόρρυθμος εταιρία Είδων Υγιεινήςκαι δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαρτημάτων ειδών υγιεινής - μπαταριών – επίπλων μπάνιου – πορσελάνων και συναφών υδραυλικών ειδών. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έγινε ΑΕ και επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλα είδη.

Σήμερα η ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ. μετεγκαταστάθηκε από τις παλιές εγκαταστάσεις 2,500 τμ από την Θέση Ζουνο Ασπρόπυργου στις νέες εγκαταστάσεις της στον Κύριλλο Ασπρόπυργου  εκτάσεως 5.500 τμ και στοχεύει να επεκτείνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Είδη Υγιεινής της με σκοπό να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών της. Από την πρώτη στιγμή κατόρθωσε να διακριθεί στο χώρο των Είδων Υγιεινής σε ολόκληρη την Ελλάδα, χάριν της μεγάλης γκάμας σε προϊόντα ειδών υγιεινής και των άψογων υπηρεσιών που προσέφερε.

Τα κεντρικά  γραφεία της διοίκησης έχουν μεταφερθεί και αυτά σε ιδιόκτητο κτήριο στούς Αγ.Αναργυρους έκτασης 1300 τμ.

Η εταιρεία έχει πλέον καταξιωθεί στον ελληνικό χώρο σαν μια εταιρεία που την χαρακτηρίζει η ποικιλία, η αισθητική και η δημιουργικότητα. Με μακρά εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο και βαθιά γνώση της αγοράς, με ισχυρή υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό ,που στελεχώνετε από 38 άτομα, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικό εξοπλισμό αποτελεί την καλύτερη επιλογή εμπορικής συνεργασίας τόσο για ελληνικούς όσο και για ξένους οίκους.

Αντιπροσωπευουμε την κινεζικη βιομηχανια πορσελανων, Λεκανων,Ντουζιέρων, Καμπίνων,  Στήλων Υδρομασάζ "Tangshan Huida Ceramic Group Co."

Πραγματοποιώντας εισαγωγές σε είδη υγιεινής,μπαταρίες,έπιπλα μπάνιου,αξεσουάρ μπάνιου,καμπίνες ντους και πλακίδια από το εξωτερικό δίνει τη δυνατότητα για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία μιας προσιτής πολυτέλειας στο χώρο του μπάνιου μέσω της πλούσιας γκάμας εντυπωσιακών ειδών.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.