Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

RENOVART CONSTRUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ 3

Εταιρία

RENOVART CONSTRUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Κλάδος

Τεχνικές-Κατασκευαστικές

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://renovart.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία RenovArt (Tourtas & Partners), πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων. Έχοντας να επιδείξει πολυάριθμα έργα και με την εμπειρία χρόνων, αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαινίσεις, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Πρωταρχικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας έργα με άρτιο κατασκευαστικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έμπρακτα τη ζωή των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και προσφέροντας το βέλτιστο συνδυασμό αισθητικής και πρακτικότητας στους χώρους που αναλαμβάνουμε. Για την εταιρεία μας η ανακαίνιση δεν είναι μια απλή εργασία αλλά η αφορμή για τη δημιουργία ενός ποιοτικού και άψογου αποτελέσματος, μέσα από ένα ορθά δομημένο και μελετημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) που περιλαμβάνει εξειδικευμένα εταιρικά τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες εργασίας και 115 διαφορετικά έντυπα ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας (Πολιτική Ποιότητας Εταιρείας).

Ποιοι είμαστε

Η Renovart (Tourtas & Partners) αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κ.α. Με εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενό τους και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στο χώρο των κατασκευών, η ομάδα της Renovart δύναται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του χώρου σας.

Τι κάνουμε

Οι συνεργάτες μας, με πολυετή εμπειρία και καινοτόμες ιδέες, είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας. Με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, έχουμε τη διάθεση να δημιουργήσουμε μαζί σας, ανανεώνοντας το χώρο σας και μετατρέποντάς τον σε ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνδυάζοντας αρμονικά πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, σεβόμενοι το χρονικό ορίζοντα υλοποίησης του έργου, επιμένουμε στο πάθος μας για ένα άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα με έμφαση στη λεπτομέρεια, προσδοκώντας να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις δικές σας επιθυμίες.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.