Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ

ΕΛΟΥΝΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Εταιρία

ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Ιστοσελίδα

http://www.elounda-sa.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

HOTEL INFORMATION

Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. αποτελείται από τρεις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες:

Το elounda mare, μέλος της διεθνούς αλυσίδας 'Relais & Chateaux', είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο και διακοσμημένο με βάση την Κρητική παράδοση.

Το porto elounda DE LUXE RESORT, είναι το μοναδικό golf και spa resort της Κρήτης, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε και το νέο υπερσύγχρονο συνεδριακό του κέντρο.

Το πολυτελέστατο elounda peninsula ALL SUITE HOTEL, είναι το μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα που αποτελείτε μόνο από σουίτες όλες με την δική τους ιδιωτική πισίνα.

Στην ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. ανήκει επίσης και το μοναδικό Six Senses Spa το οποίο έχει βραβευτεί ως το καλύτερο σπα στον κόσμο.

Η εταιρία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξαιρετική γαστρονομία με φόντο την ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης των ξενοδοχείων.

BENEFITS OF WORKING AT ELOUNDA

Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε., όντας ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει μια σημαντική εργασιακή εμπειρία στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σημαντικό κίνητρο για να εργαστεί κάποιος στην ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. αποτελεί η παροχή διαμονής, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά δωμάτια, εντός και εκτός του νεόχτιστου κτιρίου προσωπικού του ξενοδοχείου, με δίκλινο δωμάτιο, τηλεόραση και λουτρό καθώς επίσης και η προσφορά σίτισης του προσωπικού. Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. λειτουργώντας πάντα με σεβασμό απέναντι στον εργαζόμενο στηρίζει και επιβραβεύει κάθε αξιόλογη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας τον "καλύτερο υπάλληλο". Για την καλύτερη δυνατή απόδοση των εργαζομένων οργανώνονται τακτικά και έκτακτα προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία συμβάλουν στην ειδικότερη κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού. Επίσης, δεν αποκλείεται η εσωτερική ανέλιξη των εργαζομένων με πιθανές προαγωγές.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.