Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

DOPPLER

ΒΙΟ.ΠΑ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Εταιρία

DOPPLER

Κλάδος

Βιομηχανίες

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.doppler.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Εταιρία DOPPLER SA με έδρα το Πολύκαστρο Κιλκίς, ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης, παραγωγής εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και parking lifts, και από τον Μάιο του 2008 ανήκει στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Με διπλάσια πλέον παραγωγική δυνατότητα σε εγκαταστάσεις συνόλου 9500 τμ, πληρότητα σε προϊόντα, με έμφαση στην ποιότητα και την τήρηση των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κάνει έντονη την παρουσία της σαν μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στην Νοτιανατολική Ευρώπη.

Πολιτική της εταιρίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της πλήρη και άμεση υποστήριξη σε υλικά και υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση. Για τον σκοπό αυτό ένα μεγάλο επιτελείο έμπειρων μηχανικών εργάζεται αδιάκοπα, μελετώντας και εφαρμόζοντας την ενδεδειγμένη για κάθε περίπτωση λύση.

Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της DOPPLER και η έντονη παρουσία της σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, αποτελεί σαφή απόδειξη της δυναμικότητάς της και του ποιοτικού επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Η διοίκηση της DOPPLER αποτελείται από μια ομάδα νέων στην πλειοψηφία ανθρώπων με πολύ καλή γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών και της εφαρμογής τους στην παραγωγική διαδικασία και τις υποστηρικτικές της λειτουργίες.

Η DOPPLER είναι μια σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής ανελκυστήρων με πολύ υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης για όλο το κύκλωμα σχεδιασμού - παραγωγής - ποιοτικού ελέγχου, για το οποίο εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2000.

Όλοι οι ανελκυστήρες της DOPPLER χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, αισθητική και πληρούν όλους τους κανονισμούς λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.