Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΚΕΝΤΙΑ ΑΕ

ΛΕΥΚΑΔΟΣ 17

Εταιρία

ΚΕΝΤΙΑ ΑΕ

Κλάδος

Καταναλωτικά-FMCG

Ιστοσελίδα

https://www.kentia.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

H εταιρία KENTIA Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα αποτελεί ηγετικό ρόλο στον χώρο των λευκών ειδών και κεντημάτων της Ελληνικής Αγοράς.

Η KENTIA είναι μία καθετοποιημένη μονάδα στον χώρο τον λευκών ειδών. Εισάγει το ακατέργαστο ύφασμα "grey cloth" στην Ελλάδα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας ύφανσης που επιθυμεί, όπως το περκάλι 200TC, και απο το στάδιο αυτό στις εγκαταστάσεις της επιβλέπει και επιμελείται όλες τις παραγωγικές φάσεις [εκτύπωση των σχεδίων, φινίρισμα του υφάσματος, κοπή και ραφή]. Αυτό δίνει μεγάλη ευελιξία στην εταιρία να εκπληρώσει άμεσα τις ανάγκες σε διαστάσεις και παράγωγα προιόντα. Βασικός μας στόχος ο έλεγχος ποιότητας ο οποίος συντελείται σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Εκτός απο την ποιότητα η εταιρία ΚΕΝΤΙΑ μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα περήφανη για το επίπεδο που έχει επιτευχθεί στο σχεδιαστικό της τμήμα. Ενημέρωση σε θέματα μόδας, από πανευρωπαικούς φορείς όπως τους καταλόγους τάσεων της Promostyle καθώς και τα Peclair Styleguides, αποτελεί για το σχεδιαστικό τμήμα της ΚΕΝΤΙΑ το πρώτο βήμα πάνω στο οποίο χτίζεται η νέα συλλογή κάθε σαιζόν. Παράλληλα αγοράζονται σχέδια και από ευρωπαικά design studioς όπως Junitim, Laurencon & Marie, Bruckert Creations, Wish List (Paul Singleton) αλλά και άλλους επώνυμους σχεδιαστές ώστε η κολεξιόν ΚΕΝΤΙΑ να είναι ανταγωνιστική και αγοραστικό κοινό εκτός Ελλάδος.

Η ποιότητα και ο σχεδιασμός είναι σίγουρα απο τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συλλογής και συνεπάγονται αύξηση τζίρου και εμπορικότητας μιας εταιρίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι αυτά τα στοιχεία προσμετρούνται σαν τα πιο σημαντικά όταν διεθνείς οργανισμοί όπως η Εκθεση Φρανκφούρτης εκθέτουν σε πιο επίλεκτους χώρους "Dreamland Area" τις επιχειρήσεις που μπορούν να σταθούν σε αυτά τα υψηλά αναγνωρισμένα παγκόσμια επίπεδα. Έχοντας λοιπόν απο την πρώτη συμμετοχή της, η εταιρία ΚΕΝΤΙΑ, καταφέρει να βρεθεί σε αυτούς τους χώρους είναι προφανές οτι τα προιόντα της μπορούν ισάξια να σταθούν ανάμεσα σε άλλα πολύ μεγάλων και αναγνωρισμένων ευρωπαικών εταιριών.

Μέχρι σήμερα οι εξαγωγικές δραστηριότητες της ΚΕΝΤΙΑ αφορούσαν γειτονικές χώρες όπως Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λετονία σε περιοχές υψηλής αγοραστικής δύναμης έτσι ώστε να μπορεί το Brand name KENTIA να σταθεί στο αισθητικό περιβάλλον που της αρμόζει.

Επίσης μεγάλη αναγνωρισιμότητα έχουν τα προιόντα ΚΕΝΤΙΑ στην αγορά της Κύπρου όπου υπάρχει συνεργασία με την εταιρία κατασκευής και διάθεσης στρωμάτων και ειδών ύπνου "Gevorest". Μια μεγάλη συνεργασία που επίσης πρέπει να αναφερθεί είναι οι περιοχές της Μέσης Ανατολής: Λίβανο και Ενωμένα Εμιράτα όπου υπάρχει συνεργασία ΚΕΝΤΙΑ με τα πολυκαταστήματα "Grand Stores" & "Mohd Sharife & Bros." που έχουν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου υψηλή αγοραστική επισκεψιμότητα απο καταναλωτές όλης της ηφηλίου. Η εμπειρία, η οργάνωση, η υποδομή, η συνέπεια, η ποιότητα και η καθημερινή αναζήτηση νέων μεθόδων στην τεχνολογία αλλα και στην δημιουργική προσέγγιση, αποτελούν χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πορείας της ΚΕΝΤΙΑ στον χώρο των λευκών ειδών.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.