Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΑΕ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 6

Εταιρία

ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΑΕ

Κλάδος

Υπηρεσίες Τουρισμού

Έτος ίδρυσης

1984

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.gelasakis.com/el

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι ένας ιδιωτικός όμιλος εταιρειών που εδρεύει στην Ελλάδα και δρα επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι δραστηριότητες εστιάζονται σε τρεις κύριους τομείς: τουρισμό, ναυτικές υπηρεσίες και φιλοξενία.

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι αφοσιωμένος στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων υπηρεσιών και στην αειφόρο επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμα του ομίλου για την επιτυχία αφορά την καλλιέργεια ενός επωφελούς εργασιακού περιβάλλοντος, την ανάπτυξη και εδραίωση ισχυρών επιχειρηματικών συνεργασιών και την υπεύθυνη επένδυση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Από το 1984 οι εταιρείες του Ομίλου Γελασάκη, του οποίου τη συνολική διοίκηση έχει η οικογένεια Γελασάκη, αναπτύσσονται ραγδαία και αναδεικνύονται μεταξύ των πλέον δυναμικών ελληνικών εταιρειών.

Με βάση την οικογενειακή παράδοση, ο ταξιδιωτικός και ναυτιλιακός τομέας αποτελούν τις ατμομηχανές του ομίλου, σημειώνοντας σταθερά εξαιρετικές επιδόσεις

Από το 2012 ο Όμιλος Γελασάκη προχώρησε σε επέκταση του χαρτοφυλακίου του συμπεριλαμβάνοντας υπηρεσίες φιλοξενίας και εστιάζοντας σε εμπειρίες πολυτέλειας υψηλού επιπέδου.

Συνδυάζοντας ισχυρή τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα και μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ο όμιλος ανέπτυξε τις συνέργειες ως τον κεντρικό πυρήνα των δραστηριοτήτων του. Οι συνεργάτες του ομίλου εργάζονται στενά με τους επιχειρηματικούς εταίρους προκειμένου να δημιουργούν λύσεις προστιθέμενης αξίας και να εξασφαλίζουν αυξημένη αποτελεσματικότητα και να διερευνούν περαιτέρω ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη.

Ο Όμιλος εταιρειών Γελασάκη αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος εταίρος από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, όπως η Blue Star Ferries, η Superfast Ferries, η Hellenic Seaways ενώ προτιμάται ως επίλεκτος πάροχος υπηρεσιών για κρουαζιερόπλοια, εμπορικά και πολεμικά σκάφη, δεξαμενόπλοια κτλ.

Ο Όμιλος Γελασάκη τιμά τη σχέση του με τους κλάδους της ναυτιλίας και του τουρισμού στηρίζοντας ενεργά πρωτοβουλίες του Ελληνικού Ναυτικού, τοπικών κλαδικών φορέων καθώς και ομοσπονδιών θαλάσσιων αθλημάτων.

14 Αγγελίες της εταιρίας ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΑΕ

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.