Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

STOP ΑΕΒΕ

ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 2-4, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εταιρία

STOP ΑΕΒΕ

Κλάδος

Λιανικό Εμπόριο

Έτος ίδρυσης

1978

Αριθμός εργαζομένων

51-250

Ιστοσελίδα

https://www.stop.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η STOP ιδρύθηκε το 1978 στον Πειραιά και ηγείται στην αγορά των Μέσων Ατομικής Προστασίας κατασκευάζοντας και αντιπροσωπεύοντας ποιοτικά προϊόντα όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση, προστασία αναπνοής και ανιχνευτές αερίων.

Από την πρώτη στιγμή είμαστε πιστοί στην αποστολή μας· Να παρέχουμε ασφάλεια, εκπαίδευση και υποστήριξη σε κάθε εργαζόμενο.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου με γνώμονα τις αξίες μας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ισότητα, η διαφάνεια, η περιβαλλοντική ευθύνη, η υγεία και ασφάλεια είναι βασικοί πυλώνες των δραστηριοτήτων μας. Οι προμηθευτές μας αξιολογούνται βάσει των επιχειρησιακών δυνατοτήτων τους αλλά και της αποδοχής των δικών μας περιβαλλοντικών και κοινωνικών πρότυπα.

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, παρέχει καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά και το Rotterdam λειτουργούν τμήματα Πωλήσεων, Customer Service, Παραγωγής, Αποθήκες, Κέντρο εκπαίδευσης και Τμήμα Service.

Με αποθηκευτική ικανότητα 3.500 m2 και πλήρη γκάμα περισσότερων από 7.000 κωδικών προϊόντων επιτυγχάνουμε τη συλλογή περισσοτέρων από 150 παραγγελιών καθημερινά μέσω WMS τελευταίας τεχνολογίας. Οι εκτυπωτικές και κεντητικές μηχανές μας, δίνουν τη δυνατότητα προσωποποίησης των ρούχων εφαρμόζοντας το λογότυπο κάθε εταιρείας με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Πραγματοποιούμε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο μέσω των logistics center μας σε Πειραιά και Rotterdam αλλά και μέσω συνεργαζόμενων αποθηκευτικών χώρων σε Σιγκαπούρη, Μανίλα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία και Κύπρο.

Παράγουμε τη δική μας σειρά τεχνικών ρούχων υψηλής ποιότητας όπως FR/ AS φόρμες, FR/ AS παρκά, δερμάτινα – βραδυφλεγή ενδύματα, εξοπλισμό πυροσβεστών, εξοπλισμό χυτηρίου και ηλεκτροσυγκόλλησης, ρουχισμό για τη βιομηχανία τροφίμων, ρουχισμό για τις υπηρεσίες υγείας.

Το κέντρο Service της Stop στον Πειραιά διασφαλίζει ολοκληρωμένο service των οργάνων μέτρησης αερίων της Honeywell και των συστημάτων προστασίας αναπνοής της 3Μ Scott και της Sündstrom. Παρέχουμε επιθεώρηση, συντήρηση, επισκευή, βαθμονόμηση και πιστοποίηση.

 • Έχουμε λάβει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018 από τον Lloyd’s Register
 • Έχουμε λάβει πιστοποίηση OEKO-TEX® για την παραγωγή ρουχισμού απαλλαγμένου από βλαβερές ουσίες
 • Είμαστε μέλη του BTTGTM Personal Protective Equipment Club
 • Είμαστε μέλη της International Marine Purchasing Association (IMPA)
 • Είμαστε μέλη της ShipServ
 • Είμαστε μέλη της W.I.M.A. (Worldwide Industrial & Marine Association)

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.