Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

TOR HOTEL GROUP

ΚΟΜΝΗΝΩΝ 11

Εταιρία

TOR HOTEL GROUP

Κλάδος

Ξενοδοχεία

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

http://www.torhotelgroup.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο όμιλος TOR Hotel Group είναι μια ελληνική, οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στον τομέα του τουρισμού έχοντας στο ιστορικό της το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Θεσσαλονίκη, το ιστορικό Mediterranean Palace που λειτούργησε από το 1925 μέχρι το μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης το 1978.

Σήμερα ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και αποτελείται από 5 ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα, που θεωρούνται κορυφαίες στην κατηγορία τους. 

Στον Όμιλο ανήκουν το σύγχρονο 4* City Hotel στην καρδιά της πόλης, το Luxury Boutique ξενοδοχείο 5* The Excelsior, καθώς και το φημισμένο Eagles Resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το πολυτελές 5* Eagles Palace Hotel & Spa και το 5* Eagles Villas.

Τον Απρίλιο του 2022 δόθηκε σε λειτουργία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Νίκης το On Residence, το νέο 5* ξενοδοχείο του ομίλου μας που υλοποιείται σε συνεργασία με την Grivalia Hospitality, ανοίγοντας πολλές νέες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Ο Όμιλος TOR Hotel Group κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του ελληνικού τουρισμού, αναπτύσσεται δυναμικά με νέες επενδύσεις και δίνει εξαιρετικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης στους εργαζόμενούς του, αλλά και σε όποιον νέο θέλει να εισέλθει στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στόχος μας είναι μέσω της ομαδικής εργασίας να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο εργασιακό κλίμα που θα αναδεικνύει τα ταλέντα σας και θα σας εξελίσσει ως προσωπικότητες και επαγγελματίες του χώρου.

Σας προσκαλούμε στην οικογένεια του Tor Hotel Group για να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας και σε εσάς!

http://www.torhotelgroup.gr

http://www.onresidence.gr

https://www.facebook.com/eaglesvillas

Eagles Palace Resort in Halkidiki, Greece

11 Αγγελίες της εταιρίας TOR HOTEL GROUP

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.