Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

INGROUP

Οιτύλου 11, Αθήνα-Αμπελόκηποι

Εταιρία

INGROUP

Κλάδος

Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων

Έτος ίδρυσης

2000

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

http://www.ingroup.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η INGROUP αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό όμιλο εταιριών που από το 2000 παρέχει πρωτοποριακά εργαλεία και καινοτόμες μεθόδους δράσης στους τομείς του Human Resources, του Trade Marketing  InPharma. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα με βαθιά γνώση τόσο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ελληνικής κοινωνίας όσο και των ξεχωριστών αναγκών της ελληνικής αγοράς. Η εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της, η αξιοπιστία της και η ταχύτητα ανταπόκρισης με αποτελεσματικές λύσεις είναι ο λόγος που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο, η INGROUP παρέχει ευέλικτες και ολοκληρωμένες προτάσεις, που δεν προσφέρουν απλώς λύσεις αλλά αποτελέσματα.

Κεντρικά Γραφεία: Οιτύλου 11, Αθήνα Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 11523
Τηλ.: 210 8210555, Fax: 210 8210230, e-mail: [email protected]

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας πλαισιώνεται από πέντε βασικές συντεταγμένες, οι οποίες προσδιορίζουν τη συμπεριφορά και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας αλλά και με τους πελάτες μας:

  • Εμπιστοσύνη: Η εξειδικευμένη γνώση των στελεχών μας, η αξιοπιστία και η ταχύτητα ανταπόκρισης με τις κατάλληλες λύσεις είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που δρουν στην Ελλάδα. λειτουργούμε πάντα με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενος μας, στους πελάτες μας, στους υποψηφίους, δημιουργώντας μακροχρόνιες σταθερές συνεργασίες.
  • Ευκαιρίες: Για την πρώτη εντύπωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Δίνουμε λοιπόν μεγάλη έμφαση εξαρχής στο να προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό των πελατών μας, και από την άλλη δημιουργούμε ευκαιρίες καριέρας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
  • Καινοτομία: Το πάθος μας για καινοτόμες λύσεις είναι αυτό που μας ωθεί μπροστά. Γι’ αυτό και είμαστε οι μόνοι στον ελλαδικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε στις πωλήσεις διαθέτοντας ταυτόχρονα μια εταιρεία που εξειδικεύεται στη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού.
  • Σεβασμός: Εκτός από αυτά που μας ενώνουν, υπάρχουν και αυτά που μας διακρίνουν. Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας για να κατανοήσουμε τόσο τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας όσο και τις προτεραιότητές σας. Αυτό για μας σημαίνει σεβασμός στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
  • Συνεργασία: Οι άνθρωποι είναι το στοιχείο μας. Επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο και προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στην εμπιστοσύνη σας. Τόσο τα στελέχη μας όσο και οι πελάτες μας είναι συνεργάτες στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με μία εταιρία που μπορείς να εμπιστευθείς και να βασιστείς.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι ένα απλό, καθημερινό ιδανικό: Να ενισχύουμε και να διευρύνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη τόσο των ανθρώπων μας όσο και των πελατών μας. Να είμαστε ο όμιλος που συνδυάζει ιδανικά το ανθρώπινο κεφάλαιο με τις πωλήσεις.

14 Αγγελίες της εταιρίας INGROUP

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.