Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

IREPAIR MAROUSI EE

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 84

Εταιρία

IREPAIR MAROUSI EE

Κλάδος

Πληροφορικής-Τεχνολογίας

Έτος ίδρυσης

2007

Ιστοσελίδα

https://irepair.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η iRepair είναι η κορυφαία τεχνολογική εταιρία επισκευών στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε το 2007 με ένα μικρό κατάστημα στη Γλυφάδα, με 3 μόνο τεχνικούς. Πλέον, με 88 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 200 τεχνικούς, είμαστε η πιo ενεργή εταιρία επισκευών στο χώρο. Η οικονομική και αποτελεσματική επίλυση των τεχνολογικών προβλημάτων των πελατών μας, έφερε αυτήν την ανάπτυξη κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης όλων των εποχών.

Ξεκινήσαμε με επισκευές υπολογιστών και laptop, αλλά σύντομα οι πελάτες μας ζητούσαν να τους επισκευάσουμε τα κινητά τους τηλέφωνα. Αρχίσαμε αμέσως να εκπαιδεύουμε τους τεχνικούς μας να επισκευάζουν iPhone. Σταδιακά προσθέσαμε στην γκάμα των επισκευών μας συσκευές Samsung και tablet. Από εκείνη την ημέρα έχουμε επισκευάσει πάνω από 1.000.000 συσκευές για πελάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού. Κατανοούμε ότι αν οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε δεν θα έχουμε πελάτες. Κάνουμε πάντα το επιπλέον βήμα για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι με την ποιότητα, το χρόνο και το κόστος της επισκευής. Οι υπάλληλοι μας, από την εξυπηρέτηση πελατών έως τους τεχνικούς, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια της επισκευής, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.