Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Sostar AE

Ν. Τομπάζη 30

Εταιρία

Sostar AE

Κλάδος

Φαρμακευτικές

Ιστοσελίδα

https://www.sostar.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Sostar Α.Ε. είναι μια παραγωγική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Η έδρα μας είναι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις είναι υπερσύγχρονες και ακολουθούν πιστά την αυστηρή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τις διαδικασίες ISO 22716.

Παράγουμε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα, βότανα και αιθέρια έλαια. Τα αρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υπο-αλλεργικά, τα οποία είναι φιλικότερα με την επιδερμίδα.

Βασική προϋπόθεση για την Sostar είναι τα προϊόντα μας να είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για χρήση. Και θέλουμε αποδείξεις.

- Η Sostar A.E. διαθέτει Πιστοποιητικό Καλής Λειτουργίας (GMP Certificate) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) Το πιστοποιητικό GMP βεβαιώνει πως όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Καλλυντικά. Επιπλέον βεβαιώνει πως οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.

- Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε μικροβιολογικούς ελέγχους, τεστ σταθερότητας (Stability Test) και Challenge Tests έτσι ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε προϊόν είναι ασφαλες για χρήση. Επιπλέον, κάθε προϊόν συνοδεύεται από Έκθεση Αξιολόγησης Ασφάλειας η οποία όχι μόνο ελέγχει την ασφάλεια του προϊόντος προς τον χρήστη, αλλά και την αποτελεσματικότητα του στην φροντίδα του δέρματος.

- Η Sostar A.E. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22716 από την Βρετανική εταιρεία Lloyd's Register LRQA για την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση των προϊόντων.

- Κάθε προϊόν έχει αριθμό καταχώρησης στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για Καλλυντικά CPNP

- Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν και εγγυούνται την ασφάλεια τους και την αποτελεσματικότητα τους.

Στην Sostar, αγαπάμε την έρευνα

Αγαπάμε την Φύση και να συνδυάζουμε το παλιό με το νέο. Έτσι, βρισκόμαστε σε διαρκή έρευνα για να σας προσφέρουμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας με καινοτόμα δραστικά συστατικά που η επιστήμη έχει αναδείξει, και η Φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα.

Γιατί οι τιμές μας είναι χαμηλές;

Η Sostar αποτελεί Ελληνική Εταιρεία και η παραγωγή όλων των προϊόντων γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Η διάθεση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει μεσάζοντες, επομένως τα προϊόντα απο τις αποθήκες μας ταξιδεύουν απευθείας στα φαρμακεία. Δεν θέλουμε να επιβαρύνεστε το κόστος διαφήμισης καθώς η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Έτσι δεν διαφημίζουμε τα προϊόντα μας στον Έντυπο Τύπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Ώρες επικοινωνίας τηλεφωνικού κέντρου 08.00 π.μ.-16.00 μ.μ.

Η Sostar Α.Ε. είναι Χρυσό Μέλος στην “ΠΥΛΗ” των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ www.GreekExporters.gr

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.