Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

CONTINUE ΟΕ

Λ. Αμφιθέας 83

Εταιρία

CONTINUE ΟΕ

Κλάδος

Πληροφορικής-Τεχνολογίας

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://icrack.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Σχετικά με την iCrack:

    Η iCrack δημιουργήθηκε το 2014 έχοντας ως αποστολή, να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών λύσεις και επισκευές σε συσκευές τεχνολογίας. Σήμερα ύστερα από 8 χρόνια, διαθέτει 5 καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδας (Π. Φάληρο, Ζωγράφου, Ζάκυνθο, Πάρο και Σαντορίνη) καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, παρέχοντας άμεσο και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες service. Η ανοδική πορεία της εταιρείας μας οφείλεται στην τεχνογνωσία του ανθρωπίνου δυναμικού μας, στην εξαιρετική ποιότητα και ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και στις προσιτές τιμές.

    Με οδηγό το όραμά μας, η iCrack τοποθετείτε στην αγορά ως την καλύτερη επιλογή για Premium υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία συνεχώς ανανεώνονται. Έχει στο δυναμικό της εξειδικευμένους τεχνικούς και σύμβουλους πωλήσεων για να μπορεί να παρέχει τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας σε καθημερινά προβλήματα.

 

Γιατί να επιλέξετε την iCrack:

    Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία εμπνευσμένη από τις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, επιδιώκει συνεχώς την ενίσχυση της εταιρίας με ικανούς επαγγελματίες. Στηρίζουμε την ανάπτυξη των ανθρώπων μας παρέχοντάς τους όλα τα μέσα για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ταλέντων τους. Εάν αναζητείτε ευκαιρίες μέσα από περιβάλλοντα με δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected]

 

 

 

 

 

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.