Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

TOTTIS - BINGO ΑΕΒΕ

ΝΕΑ ΛΕΩΦ. ΣΠΑΤΩΝ 131-139, ΓΕΡΑΚΑΣ

Εταιρία

TOTTIS - BINGO ΑΕΒΕ

Κλάδος

Τρόφιμα

Έτος ίδρυσης

1971

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.bingo.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Η Εταιρία BINGO ιδρύθηκε το 1971 και αρχικά λειτούργησε σαν μικρή βιοτεχνία στην Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη. Πολύ γρήγορα, το 1976 μετεξελίχτηκε σε Βιομηχανία και μεταφέρθηκε σε νέες υπέρ-σύγχρονες -για την εποχή- εγκαταστάσεις στο Γέρακα Αττικής, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Βέβαια από τότε έχουν γίνει αρκετές και σημαντικές επενδύσεις, έτσι σήμερα η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων έχει υπερδεκαπλασιαστεί.

Η Εταιρία από το 1993 έχει ενταχθεί στον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ TOTTΗΣ.

Η Εταιρεία BINGO Α.Ε.Β.Ε. είναι 100% Ελληνικών Συμφερόντων. Η BINGO Α.Ε.Β.Ε. εδρεύει στο Ν. Αττικής, στο Δήμο Γέρακα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20.000 τμ., εκ των οποίων 6.500 τμ. αποτελούν τους χώρους στέγασης των κτιρίων. Η BINGO είναι η εμπορική εταιρεία του ΟΜΙΛΟΥ TOTTΗ, και ταυτόχρονα η εταιρεία παραγωγής γκοφρετών του ομίλου και με και χωρίς επικάλυψη. Οι παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας σε Γκοφρέτα είναι 6,000,000 kg/έτος. Το Εργοστάσιο διαθέτει άρτια οργανωμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και άριστο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου. Η άμεση διανομή των προϊόντων της εταιρείας σε άριστη κατάσταση για την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας, επιτυγχάνεται από τα 2 υποκαταστήματα αποθήκες, που η εταιρεία διατηρεί.

Αυτά βρίσκονται: · Στην Αθήνα από όπου γίνεται και η διανομή στα Νησιά. · Στην Θεσσαλονίκη όπου γίνεται η διανομή για την Βόρεια Ελλάδα. Επίσης με εκτεταμένο δίκτυο Ειδικών Συνεργατών στη υπόλοιπη Ελλάδα.

Η εταιρεία BINGO από τη δεκαετία του 70 πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι ευρέως γνωστές οι μάρκες SERENATA, AMARETTI KOUKOUROUKOU, οι οποίες για 40 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας γκοφρέτας στην Ελλάδα. Τα προϊόντα υποστηρίζονται έντονα στην αγορά τόσο με ενέργειες Διαφήμισης σε Τηλεόραση, όσο και με ενέργειες below the line (προβολές, σκαλιέρες, γευστικές δοκιμές, πακέτα προσφοράς κλπ.). Μάλιστα η τελευταία τηλεοπτική διαφήμιση για τη Serenata Double βραβεύτηκε με τον Χρυσό Ερμή στο Ετήσιο Φεστιβάλ Διαφήμισης του 2008. Επίσης, πολύ έντονη είναι η εξαγωγική δραστηριότητα της Εταιρείας BINGO από την εποχή της ιδρύσεώς της, μέχρι σήμερα, πραγματοποιώντας ετησίως εξαγωγές εκατομμυρίων ΕΥΡΩ σε πολλές χώρες του Κόσμου και αποτελώντας το 20% του ετήσιου κύκλου παραγωγής της εταιρείας. Ενδεικτικά, χώρες εξαγωγής είναι: · Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης · Η.Π.Α · Πρώην Ανατολικές Χώρες · Ν. Αφρική · Αραβικές Χώρες · Χώρες Άπω Ανατολής · Αυστραλία.

Η Εταιρεία στα 40 χρόνια της ύπαρξής της έχει εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 100 χώρες. Ενδεικτικά, κάποιες από αυτές είναι: Γερμανία, Κύπρος, Ιταλία, Αγγλία, Δανία, Αυστρία, Πόρτο Ρίκο, Παναμάς, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Γεωργία, Σλοβακία, Αλβανία, Σκόπια, Πολωνία, Χόνγκ Κόνγκ, Τσεχία κ.α. Η Εταιρία BINGO απασχολεί 250 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων 100 εργατικό προσωπικό και 150 διοικητικό προσωπικό. Η εταιρεία διαθέτει άρτια οργανωμένα τμήματα Πωλήσεων, Εξαγωγών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Marketing, Logistics, Customer Service και Credit Control.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.