Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

SYCHEM ΑΕ

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 518

Εταιρία

SYCHEM ΑΕ

Κλάδος

Τεχνικές-Κατασκευαστικές

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.sychem.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η SYCHEM AE ιδρύθηκε το 2000 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικών έργων αφαλάτωσης νερού υψηλών απαιτήσεων στην Ελλάδα, με τον μεγαλύτερο αριθμό εγκατεστημένων μονάδων στον ιδιωτικό τομέα και κατά βάση στον ιδιαιτέρως απαιτητικό κλάδο των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Η SYCHEM είναι θυγατρική εταιρία της YFANTIS ENGINEERING (ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Α.ΥΦΑΝΤΗ), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1996 και αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς συμβούλους / μελετητές σε θέματα επεξεργασίας νερού και αντιδιαβρωτικής προστασίας στην Ελλάδα, με διεθνή αναγνώριση και σημαντικά έργα σε Κίνα, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λιβύη κ.α.

Με βάση την συγκεκριμένη δομή, η SYCHEM διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για την κατασκευή των πλέον εξελιγμένων μονάδων αφαλάτωσης, που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνικές, διασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία με το ελάχιστο δυνατό λειτουργικό κόστος.

Οι δραστηριότητες της SYCHEM επεκτείνονται στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξειδικευμένων έργων εξοικονόμησης ενέργειας και συστημάτων αντιδιαβρωτικής προστασίας. Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις κλιματισμού με ψύξη απο θάλασσα, προηγμένα κεντρικά ηλιακά συστήματα, συστήματα κεντρικής ηλεκτρονικής διαχείρισης (ΒΜS) και συστήματα καθοδικής προστασίας επιβαλλόμενου ρεύματος.

Οι υπηρεσίες της SYCHEM ολοκληρώνονται με ενα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργαστήριο διεξαγωγής χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων νερού, το οποίο διασφαλίζει την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων τεχνικής υποστήριξης.

Κτιριακή Υποδομή και Εξοπλισμός

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αγία Παραγκευη, σε χώρο 500 τμ. ο οποίος στεγάζει τμήμα των γραφείων, αποθηκευτικό χώρο αλλά και πλήρως οργανωμένο και υπερσύγχρονο εργαστήριο χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων νερού. Το τελευταίο υποστηρίζει ενεργά το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας στους τομείς της ανάλυσης των τεχνικών δεδομένων πριν την προμήθεια και εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας νερού καθώς και της μετέπειτα υποστήριξης, τομείς στους οποίους η SYCHEM, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στους οποίους βασίζει την ταχύτατη ανάπτυξή της στον ιδιαιτέρως απαιτητικό κλάδο των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Η SYCHEM διαθέτει επίσης ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο 1.800 τ.μ στην βιομηχανική περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Ηρακλείου Κρήτης με γραφεία 300 τ.μ και ειδικούς χώρους υποδομής για την κατασκευή των μονάδων αφαλάτωσης καθώς και για την αποθήκευση και διαχείριση χημικών επεξεργασίας νερού και ανταλλακτικών. Ο χώρος αυτός λειτουργεί ως υποκατάστημα της εταιρίας.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις διαθέτουν άρτια οργανωμένο μηχανουργείο, μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης και χώρους δοκιμαστικής λειτουργίας αφαλατώσεων και λοιπών ειδικών συστημάτων επεξεργασίας νερού.

Η δομή της εταιρείας

Οργανωτική Δομή

Η εταιρία χαρακτηρίζεται από το υψηλό επιστημονικό δυναμικό της διαθέτοντας 9 βασικά τμήματα:

1. Τμήμα Σχεδιασμού, Ερευνάς και Ανάπτυξης
2. Εμπορικό Τμήμα
3. Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης
4. Τεχνικό Τμήμα

5. Τμήμα Πωλήσεων
6. Τμήμα Φυσικοχημικών  Αναλύσεων
7. Βιομηχανικό / Κατασκευαστικό Τμήμα
8. Τμήμα LOGISTICS
9. Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.