Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

AXEL ACCESSORIES ΑΕ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 124Β

Εταιρία

AXEL ACCESSORIES ΑΕ

Κλάδος

Μόδα-Ένδυση-Υπόδηση

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

https://www.axelaccessories.com

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η Axel είναι μια ελληνική εταιρεία μόδας με σημαντική θέση στο παγκόσμιο στερέωμα της λιανικής και χονδρικής πώλησης γυναικείων ρούχων, υποδημάτων & αξεσουάρ. Το μεγάλο ταξίδι της Axel στη μόδα ξεκίνησε το 1999, με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και προορισμό ολόκληρο τον κόσμο.

Οι παγκόσμιες τάσεις της μόδας και τεχνολογίας, η συμμετοχή στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις και το λαμπερό φως της Μεσογείου, είναι πηγές έμπνευσης για την παρουσίαση πρωτότυπων συλλογών ένδυσης, υποδημάτων και αξεσουάρ. Αντλώντας έμπνευση από τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στην Τέχνη και στη Μόδα, η Axel απευθύνεται σε γυναίκες κάθε γενιάς και μικρά κορίτσια 3-12 ετών, σχεδιάζοντας κομψά και προσιτά total looks για κάθε περίσταση.

Το εξωστρεφές και δυναμικό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε από την ίδρυσή της η Axel της επέτρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσει τη διεθνή παρουσία της. Παράλληλα με την ανάπτυξή της στον Ελλαδικό χώρο, η εταιρεία δημιούργησε συνεργασίες αρχικά στην κεντρική Ευρώπη και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, δεκάδες καταστήματα με τις συλλογές της Axel βρίσκονται στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή και Λατινική Αμερική.

Με 13 mono brand καταστήματα και εκατοντάδες συνεργαζόμενα, η Axel είναι το σημείο αναφοράς για κάθε δυναμική, κομψή και γοητευτική γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο.Για την Axel κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, γι’ αυτό και μοναδική.

Με συνέπεια και συνέχεια, η Axel συμμετέχει στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις μόδας, μέσα από τις οποίες προβάλλει το ολοκληρωμένο concept της επιτυγχάνοντας σημαντικές εμπορικές συνεργασίες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Η Axel γνωρίζει ότι οφείλει να επιστρέφει ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικότητας, του ενθουσιασμού της και των πόρων της στους ανθρώπους και στις πόλεις που στήριξαν το όραμά της.

Μαζί με τους συνεργάτες της αναζητά συνεχώς τρόπους να μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα και να αυξάνει το κοινωνικό, μέσα από δράσεις που με αφορμή τη μόδα συμβάλλουν στην προβολή ενός αειφόρου μοντέλου επιχειρηματικής δραστηριότητας και κοινωνικής πρακτικής.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.