Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ICAP PEOPLE SOLUTIONS

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 2

Εταιρία

ICAP PEOPLE SOLUTIONS

Κλάδος

Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων

Έτος ίδρυσης

1973

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

http://www.icapcareer.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η ICAP Executive Search & Selection αποτελεί τμήμα της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Η ICAP Executive Search ειδικεύεται στην εύρεση και αξιολόγηση Μεσαίων, Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών με σπάνιες ικανότητες. Αναζητούμε και επιλέγουμε τα στελέχη που στη σημερινή δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πρόσθετη αξία στην εταιρεία σας.

Το πρώτο καταγεγραμμένο έργο της ICAP Executive Search & Selection πραγματοποιήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σήμερα, μετά από 45 χρόνια, η ICAP συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 5 εταιρείες Επιλογής Στελεχών στην Ελλάδα. Έχοντας τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και απασχολώντας 22 συμβούλους επιλογής στελεχών, το ιδιόκτητο δίκτυο μας εκτείνεται σε:

 • 2 Χώρες Ελλάδα και Κύπρος
 • 7 Τοπικά Γραφεία Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λευκωσία

Ακόμη και στις χώρες όπου δεν έχουμε ιδιόκτητες θυγατρικές εταιρείες, έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες μέσω της συμμετοχής μας στο Διεθνές Δίκτυο INAC, ένα από τα μεγαλύτερα Δίκτυα Επιλογής Στελεχών παγκοσμίως, με παρουσία σε 40 χώρες.

Στόχος μας είναι να είμαστε Συνεργάτης Επιλογής για τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για την θυγατρική ενός πολυεθνικού οργανισμού, είτε πρόκειται για μια επιτυχημένη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσεται στο εξωτερικό, είτε ακόμη για μια νέα και φιλόδοξη εταιρεία.

Βασική αξία μας είναι, ότι ο πελάτης μας έρχεται πρώτος. Είμαστε περήφανοι για την επιμονή μας να ολοκληρώνουμε το κάθε μας έργο με απόλυτη επιτυχία, το απαράμιλλο πάθος μας να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και τους υποψήφιους αντίστοιχα, αλλά και για τον άψογο κώδικα δεοντολογίας μας.

Η προσέγγιση μας στην Επιλογή Στελεχών είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία προσέλκυσης και επιλογής ταλέντων. Έχουμε αναπτύξει μεθοδολογίες οι οποίες συνδυάζουν βαθιά γνώση των τοπικών αγορών με την εξειδίκευση των έμπειρων συμβούλων της ICAP καθώς και με στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες (Hogan Assessments και Cut-e).

Δύο Σύμβουλοι εργάζονται πάντα συνδυαστικά σε ένα Έργο, ακολουθώντας την 4-eyes principle, αξιοποιώντας έτσι την κατανόηση του κάθε κλάδου αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών της κάθε θέσης. Αξιολογούμε έτσι όχι μόνο τις τεχνικές ικανότητες και τις επαγγελματικές δεξιότητες των υποψηφίων, αλλά και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τις αξίες, τα κίνητρα και τα derailers αυτών.

Ο επαγγελματισμός μας και η δέσμευσή μας να εκτελούμε τον σύνθετο ρόλο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε με επιτυχία σταδιοδρομίες και επιχειρήσεις.

Η ICAP Recruitment Solutions αποτελεί τμήμα της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εύρεση και αξιολόγηση Νέων Αποφοίτων καθώς και Επαγγελματιών Εισαγωγικού Επιπέδου.

Εργαζόμαστε με προσήλωση και μεθοδικότητα με σκοπό την εξεύρεση των πιο ταλαντούχων νέων επαγγελματιών, ατόμων με υψηλές προσδοκίες και προσαρμοστικότητα οι οποίοι επιδιώκουν να εργάζονται σε δυναμικά περιβάλλοντα.

Από το 1973 έως και σήμερα, είμαστε Συνεργάτης Επιλογής σε πολλούς από τους πιο επιτυχημένους ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς στην αναζήτηση ταλέντων για διάφορους ρόλους:

Έχοντας τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και απασχολώντας 22 συμβούλους, το δίκτυο μας εκτείνεται σε:

 • 2 Χώρες Ελλάδα και Κύπρος
 • 7 Τοπικά Γραφεία Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λευκωσία

Ειδικευόμαστε σε:

 • Αξιολόγηση και επιλογή Νέων Αποφοίτων καθώς και Επαγγελματιών Εισαγωγικού Επιπέδου
 • Έργα μαζικής επιλογής
 • Προγράμματα Graduate Trainees
 • Υποστήριξη διαδικασιών προσλήψεων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα
 • Επιλογή πολύγλωσσου προσωπικού
 • Υποστήριξη σε θέματα προσλήψεων όπως ad-hoc συνδρομή σε συγκεκριμένα στάδια της διαδικασίας επιλογής: δημοσίευση αγγελιών και επιλογή βιογραφικών σημειωμάτων, αξιοποίηση της βάσης βιογραφικών μας, αξιολόγηση μέσω τεστ ικανοτήτων και ψυχομετρικών εργαλείων αλλά και υποστήριξη σε θέματα προσλήψεων στα γραφεία του πελάτη για ένα χρονικό διάστημα

Φέρνουμε αξία μέσω:

 • Ομάδας έμπειρων συμβούλων επιλογής για κάθε έργο
 • Αποδεδειγμένης εμπειρία και αξιόπιστη μεθοδολογία
 • Λίστες με ήδη αξιολογημένους υποψηφίους επιτυγχάνοντας ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών μας
 • Δυναμικής Ψηφιακής Παρουσίας μέσω Social Media

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.