Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

METLIFE AEAZ

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 119

Εταιρία

METLIFE AEAZ

Κλάδος

Ασφαλιστικές

Έτος ίδρυσης

1964

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.metlife.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Για εμάς, στην MetLife, η εργασία σημαίνει καθημερινή παρακίνηση, προτροπή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να θέλεις να αναπτυχθείς σε έναν παγκόσμιο οργανισμό με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες.

Συνεχώς επενδύουμε στους υπαλλήλους μας με υψηλή απόδοση, δημιουργικό & ομαδικό πνεύμα, καθώς και πρωτοβουλία στη λήψη αποφάσεων.

Οι άνθρωποι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ταλαντούχας και καλά δομημένης ομάδας για την οποία αισθάνονται υπερήφανοι. Η μέχρι τώρα πορεία μας, έχει να επιδείξει πολλά παραδείγματα υπαλλήλων που είχαν την δυνατότητα να εξελιχθούν μέσα στον οργανισμό ως αποτέλεσμα της σκληρής τους προσπάθειας.

Στην MetLife, έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι της παγκόσμιας αλλαγής του κλάδου μας. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας θα αξιοποιήσουμε κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Ενωμένοι κάτω από έναν κοινό σκοπό, έχοντας ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις, στοχεύουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των πελατών μας.

Το εύρος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα ασφαλιστικά προϊόντα και τα ομαδικά προγράμματα που παρέχουμε, σας δίνουν τα εφόδια να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ως μέλη μιας ποικιλόμορφης ομάδας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη διαφορά στις ζωές εκατομμυρίων πελατών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υπολογίζουν σε εμάς, για να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να επιδιώκουν καθημερινά περισσότερα από τη ζωή.

Ακολουθήστε μας!

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.