Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ΕΥΕΞΙΑ ΑΕ

ΛΑΚΚΩΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εταιρία

ΕΥΕΞΙΑ ΑΕ

Κλάδος

Υγείας

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.evexia.com/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η ΕΥΕΞΙΑ είναι Κέντρο Αποκατάστασης – Αποθεραπείας, μία σύγχρονη δομή υγείας, με ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό αποκατάστασης και έμπειρο προσωπικό που περιθάλπει ασθενείς με κινητικά, γνωσιακά και συμπεριφορικά προβλήματα.

Στόχος του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ υπήρξε από την πρώτη στιγμή η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση της δυνατότητας γιααυτοεξυπηρέτηση καιεπιστροφή των ασθενών στην οικογένεια, την εργασία και την προτέρακοινωνική ζωή τους.

Η Ευεξία βρίσκεται στην Χαλκιδική, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και διαθέτει 165 κλίνες σε μονόκλινακαι δίκλινα δωμάτια,μονάδα οξείας αποκατάστασης ασθενών σε κωματώδη κατάσταση, ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Επίσης εντός του κέντρου αποκατάστασης Ευεξία παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τα ιατρεία και τα διαγνωστικά του τμήματα.

Η ειδοποιός διαφορά του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ έναντι του ανταγωνισμού,έγκειται στην πληρότητα και την εξειδίκευση των λύσεων αποκατάστασης που δύναται να προσφέρει σε όσους χρήζουν των υπηρεσιών του.

Αρωγοί του σε αυτήν την προσπάθεια αποτελούν : η μακρόχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και ο υψηλός επαγγελματισμός του προσωπικού του, η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης με σεβασμό στη μοναδικότητα του εκάστοτε ασθενή και των αναγκών του και τέλος η συνεχή επένδυση στην έρευνα, απόκτηση και χρήση τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της αποκατάστασης.

Αυτοί είναι και ο λόγοι για τους οποίους ηΕΥΕΞΙΑ ταχύτατα κατέλαβε μεγάλο μερίδιο της αγοράς αποκατάστασης στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας την ολοένα και υψηλότερη πληρότητα των κλινών της καταφέρνοντας παράλληλα να εξελίξει την παρουσία της στο Εξωτερικό, με δυναμικότερο ρυθμό.

Υποστήριξη και Καθοδήγηση

Υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας τον ασθενή μας βήμα – βήμα, εφαρμόζοντας αυστηρή πολιτική διαχείρισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, επενδύοντας στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, υιοθετώντας ως θεμελιώδη αρχή την αξιοπιστία, χτίσαμε brandname στην Ελλάδα και επιχειρούμε στη Διεθνή Αγορά Υγείας και Αποκατάστασης.

Το κέντρο αποκατάστασης Ευεξία από τους πρωτοπόρους στον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα, νοσηλεύει ασθενείς από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρωσίας, Ουκρανίας, Καζακστάν και Αιγύπτου.

Με ποιότητα υπηρεσιών αντίστοιχη με τα κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού σε μία εποχή που τα συστήματα Υγείας παγκοσμίως μειώνουν τις παροχές και περιορίζουν τις δαπάνες τους, η Ευεξία ανταποκρίνεται με cost effective υπηρεσίες αποκατάστασης με υψηλής ποιότητας standards, επενδύοντας στο μέλλον.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.