Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

NIKI ΜΕΠΕ

Εθν. Αντίστασης 205

Εταιρία

NIKI ΜΕΠΕ

Κλάδος

Πληροφορικής-Τεχνολογίας

Έτος ίδρυσης

1994

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.nikitec.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η NIKI Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1994 στα Ιωάννινα από τον Δημήτρη Βαρτζιώτη και δραστηριοποιείται σε επιλεγμένους τομείς της Ψηφιακής Μηχανικής, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής έντασης γνώσης στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική Βιομηχανία, αλλά και αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες σε διάφορους τομείς της βιομηχανικής έρευνας.

Η NIKI εγκατέστησε στα Ιωάννινα το πρώτο Επιδεικτικό Κέντρο Ολοκλη-ρωμένης Ψηφιακής Προσομοίωσης της Αναπτυξιακής και Παραγωγικής Διαδι-κασίας Βιομηχανικών Προϊόντων, με τη συγχρηματοδότηση της ΓΓΕΤ.

Το έναυσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα που συνδυάζει την εφαρμοσμένη μηχανική και τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοι-νωνίας.

Το επιδεικτικό κέντρο (www.dmu-center.gr) είναι κατάλληλα εξοπλισμένο προκειμένου να ανταπεξέλθει σε εξειδικευμένα προβλήματα και απαιτήσεις της βιομηχανίας, μέσω της παροχής υπηρεσιών που συνδυάζουν και ενσωματώνουν τις τεχνολογίες:

  • Βιομηχανικού σχεδιασμού (CAD),
  • Μηχανικής προσομοίωσης (CAx),
  • Αυτοματοποιημένης παραγωγής (CAM - Virtual Prototyping)
  • Εικονικής πραγματικότητας και
  • Διαχείρισης γνώσης και δεδομένων

Στρατηγικές Συνεργασίες:

Οι υπηρεσίες της NIKI ΜΕΠΕ απευθύνονται κυρίως στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία και ιδιαίτερα στην πρωτοπόρα γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η επιχείρηση έχει συνάψει, μέσω του στρατηγικού της συνεργάτη TWT GmbH, μακροχρόνιες συνεργασίες παροχής υπηρεσιών και ερευνητικής συνεργασίας με τα πλέον σημαντικά μέλη του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ιατρικών εμφυτευμάτων, της αεροδιαστημικής, του λογισμικού ψηφιακής μηχανικής, κ.α.

Στα πλαίσια των ερευνητικών της έργων η ΝΙΚΙ συνεργάζεται με στενά με ερευνητικούς φορείς στην Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πατρών, κ.α.) και στην Ευρώπη (Πανεπιστήμια Στουτγάρδης, Μονάχου, Τορίνο, Γενεύης, VTT, Fraunhoffer Institute κ.α.).

14 Αγγελίες της εταιρίας NIKI ΜΕΠΕ

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.